2777
2789
عنوان

به نظرتون مامانم غیر منطقی حرف میزنه⁉️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 62 پست

مامانت منطقیه تو احساسی، خب میری سر کار خرجتو خودت درمیاری وام میگیری قرض میکنی هزار تا کار دیگه میتونی بکنی به خاطر پول از عشقت نزن برو همون هنر بخون بزار وقتی ۶۰سالت شد بگی من پول نداشتم ولی تونستم تلاش کردم برا زندگی برا چیزی که دوسش داشتم بزار به خودت افتخار کنی پول جور میشه عزیزم به دیپلم قانع نباش مامانت راست میگه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا علاقه مهم نیست 

مدرک مهمه 

روی همه چیزت اثر میذاره 

اگه بیکاری و کار خاصی انجام نمیدی برو درس بخون ی دانشگاهی بری 

دانشگاه رفتی مجبور نیستی درس بخونی انچنان 

اره مامانت منطقیه … مدرک روی ازدواجت روی دیدگاه مردم بهت و کارت و‌… خیلی تاثیر میذاره 

و اینکه دنبال کار باش و هروقت درامد داشتی نقاشی رو کنار کارت شروع کن …

نه هنوز ولی یجا درصدی کار می‌کنم

خب ببین عزیزم اگر شغل داری واسش هدفی داشته باش که بتونی مستقل زندگی کنی وگرنه خونه‌ی پدر همینه، الان شاید اولش باشه که داره اذیتت میکنه مادرت ولی کم کم فرسایش پیدا میکنی، افسردگی میگیری، گرچه حرفاش اشتباه نیست قطعا کسی که دانشگاه رفته سطحش از شما بالاتره ولی اگر میخوای جوری زندگی کنی که مطابق میل خودت باشه باید مستقل باشی وگرنه تو زندگی همونایی برات تصمیم میگیرن که دستت تو جیبشونه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
مامانت منطقیه تو احساسی، خب میری سر کار خرجتو خودت درمیاری وام میگیری قرض میکنی هزار تا کار دیگه میت ...

اخه سرکار که هست تا دلت بخواد 

برم الکی وقتمو تلف کنم برا چی 

خالم به مامانم میگه تو چکار به بچه های مردم داری؟ 

استعداد بچه خودتو ببین 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

حق با تو ه به شرطی که نشینی بکی گرونه نمیشه ، به شرطی که تلاش کنی تا موفق شی برو آموزشگاهها و حتی شده بگو تمیز کاری میکنم ولی بزارید تو کلاسهاتون شرکت کنم و موفق شی والا کلاهت پس معرکه ست

حق با تو ه به شرطی که نشینی بکی گرونه نمیشه ، به شرطی که تلاش کنی تا موفق شی برو آموزشگاهها و حتی شد ...

چه آموزشگاهی؟

آرزوی هر پدر و مادری  ادامه تحصیل فرزندشون هست خدا پدرتون رو رحمت کنه به مادرتون بگید مهم اینه که شما به چی علاقه دارید مهم اینه که به اونچه علاقه دارید و هدفتون هست برسید تو سطح جامعه پر از ادم تحصیلکرده بیکار هست ولی میبینید یه نفر در یک کار فنی انچنان مهارت و موفقیتی کسب میکنه که حتی اون‌ادم دانشگاه رفته میگه کاش به عقب برمیگشتم و انتخاب درست داشتم مادرتون از دانشگاه رفتن چی میخواد غیر از اینکه یه ادم موفق خوب بگید من در راهی که رفتم‌موفق خواهم شد جامعه به دکتر مهندس خیاط اراشگر نیاز داره میبینید یه خانم خیاط خیلی موفقتر از یک خانم مهندس هست مهم اینه شما برای هدفتون بجنگید از مادرتون به دل نگیرید 

خب ببین عزیزم اگر شغل داری واسش هدفی داشته باش که بتونی مستقل زندگی کنی وگرنه خونه‌ی پدر همینه، الان ...

خب الان من علاقه ای به درسای انسانی ندارم 

چه کنم که سطحم بره بالا؟ 

آرزوی هر پدر و مادری ادامه تحصیل فرزندشون هست خدا پدرتون رو رحمت کنه به مادرتون بگید مهم اینه که شم ...

هزار بار گفتم :) 

من دانشگاه نرفتم‌ولی تو اموزشگاه درس دادم

انلاین درس دادم

ب جا چهار سال دانشگاه و بشینم مسخره بازی بچه هارو ببینم

رو خودم کار میکنم

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
اینجا علاقه مهم نیست مدرک مهمه روی همه چیزت اثر میذاره اگه بیکاری و کار خاصی انجام نمیدی برو درس بخو ...

اخه اینهمه مدرک !!!