2777
2789
عنوان

بنظرتون شماره کارتم واسه دوست پسرم بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 74 پست
دقیقن پس کیس مناسبیه برا تیغ زدن

عزیزم لطفاً تحریکش نکن طرف بچه دبیرستانی نیست که کیس مناسبی برای تیغ زدن باشه مطمئن باش کارکشته تر از این حرفاست 

مخصوصاً اینکه همکار هم هست فردا تو محل کارش آبروشو میبره میگه این از من پول میگیره ولی منو بازی داده 

فقط نوک دماغتونو نگاه نکنید یکمم به آینده نگاه کنید 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره فقط برای اینکه تنها نباشم باهاشم من هیچ خانواده ای ندارم

پس خونوادت کو

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

اتفاقا ادما نباید تو رابطه ای احساسی باشن که ضربه نخورن. اگه پولداره و خودش راضیه که کمکت کنه وپولت بده شماره کارت بفرس .من بودم میفرستادم حالا از  بی وجدانیمه یا هرچی .ولی خب پولی که کمک تو میکنه براش چیزی نیس قبلش به دخترای دیگه میداده حالا تو

حالا از من گفتن بود.اگر واقعا خوشت نمیاد ولش کن بره دنبال زندگی خودش، تو هم با یکی باش که بتونی آیند ...

دقیقا .

اخرش خودش ضربه میخوره ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

اتفاقا ادما نباید تو رابطه ای احساسی باشن که ضربه نخورن. اگه پولداره و خودش راضیه که کمکت کنه وپولت ...

این شرکت همش مال خودشه درامد نجومی داره میخواد این همه پولو چکار کنه

امروز میخوام براش شماره کارت بفرستم ۶ماهه باهاشم حس میکنم خیلی وقتم تلف شده

هر کاری کردی منو در جریان بزار دلم میخواد بدونم ری اکشنش چیه و اگه بگی خودش چقدر واریز میکنه 

♻️کارما♻️
این شرکت همش مال خودشه درامد نجومی داره میخواد این همه پولو چکار کنه

اینای که میگن نده .خودشون تو موقعیت قرال بگیرن وسوسه میشن .من خودمم از اون ادما بودم که میگفتم نه  ولی دیدم به خدا شانس با همیناست که پول میگیرن. ولی فقط،حواست باشه در قبالش چیزی ازت نخواد ‌اگه دیدی توقعش رفت بالا خودتو بزن به مظلومی و... بگو در اسرع وقت پولتو برمیگردونم