2777
2789
عنوان

همین الان در چه حالی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 101 پست
سه روزه که گذشته از سرما خوردگی م خدا رو شکر بهترم دمنوش آویشن و هل و شیر گرم و زردچوبه و قرقره ی آب ...

بله واقعا انشالله ک خدا سلامتی بده گلم💋خداقوت کدبانو جان 

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به خوشبحالت بهترین تفریح از نظر من بازار گردی و ولخرجیه 😍😁

آره باباااا پول میاد من عاشق خرید کردن و بازار گردیم دیشبم ب شوهرم گفتم ک فردا میخام برم بازار گردی گفت باشه برو خوشبگذره از اونورم برو خونه مامانت اینا🥴🤷🏻‍♀️😂

ولی من نمیرم چون مامانم خونه نیست دلم نمیاد برم ببینم جاش تو خونه خالیه بعدشم باید بیام غذا درست کنم واسه طول هفته ک سرکارم نمیتونم غذا درست کنم غذا داشته باشیم بخوریم🥺

آفرین من عاشق ادمایی هستم که بلدن تنهایی بدا خودشون خوش بگذرونن

اوهوم من دقیقا همینم تنهایی واسه خودم میرم خوش میگذرونم برا خودم کادو میخرم گل میخرم😍😍😍🫰🏻

تعطیل بود امروز بمناسبت کریسمس داریم فیلم میبینیم صب باید برم سر کار

صبح باید بری سرکار؟؟🫤🤔الان شبه آیا؟😂😂🤣🤷🏻‍♀️

اوهوم میفهمم چی میگی خیلی سخته واقعا این آدمای سمی رو هر روز ببینی و چون مجبوری ب این کار و پول سکو ...

فقط یه خانوم شاغل میتونه درد یه خانوم شاغل دیگرو بفهمه بقیه از دور به پولیکه بما میدن حسرت میخورن نمیدونن که چه چیزازو داریم تحمل میکنیم من بعضی وقتا میگم نونو میزنیم تو خون ومی خوریم
منم از ترسم ناخنامو برداشتم مژه هامو برداشتم عادیه عادیم کاملاا که مبادا بیکار نشم شرمنده دخترم بشم ولی بازم خیلی وقتا میبینم بابام وقتی یه پولیو میده چقد تحقیرم میکنه میگم خدایا شکرت پول خودمه هرچند کمه ومحتاجم ولی باز بخاطر مبلغ ناچیز دستم جلو خیلیا دراز نیست
ولی چه میشه کرد ایشالاا سلامتی خودمون وعزیزامون باشه که هم مردیم هم زن وباابرو وعزت وسختی فراوان زندگیو میبریم جلو 

سرکار نشستم باید فقط مردم سرم حرف بزنن دیونه ام کنن تا ظهر بشه برم خونه

آخیی خداقوت گلم شغلت چیه مگه