2777
2789
عنوان

همین الان در چه حالی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 101 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشبحالت من شوهرم نمیزاره کارکنم🤐☹️خصوصاجایی ک مردتوشه

آها ن شوهر من مشکلی نداشت چون اعتماد داره بهم می‌دونه اگه هزارتا آقا هم اونجا کار کنن من چجوری رفتار میکنم باهاشون البته قصد جسارت ب شمارو ندارمااا ولی در کل بعضی آقایون دیدم ک بخاطر مخالفتی ک با این کار میکنن اینه ک به خانومشون شکاکن ولی خب بعضی آقایون هم هستن کلا جدا از این موضوع دوست ندارن خانومشون تو محیطی ک کلی آقا هست کار کنن کاملا درکت میکنم ولی خب شما هم میتونی دنبال شرکتی باشی ک همه خانوم هستن خیلی شرکتها هستن ک دیدم فقط خانم هستن دارن کار میکنن

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
اره درکت میکنم کدوم شرکتی منم دیروز این حالو داشتم که ایکاش خانه دار بودم یه شوهر با وجدان وکاری بال ...

اوهوم میفهمم چی میگی خیلی سخته واقعا این آدمای سمی رو هر روز ببینی و چون مجبوری ب این کار و پول  سکوت کنی🥺🤧همین دیروز ب ناخن های من گیر دادن منم رفتم گفتم بجز من اینجا چند نفر دیگه هستن ک ناخن دارن هرموقع اینا ناخناشونو برداشتن منم برمی‌دارم حالا نمی‌دونم چکار کنم چون گفت اگه شنبه با همین ناخنا بیای اخراج حالا ناخنامم زیاد بلند نیستااا نمی‌دونم گیرشون چیه واقعا

اخی عزیزم🥰خودت کجا میشینی ....من تو جامم دخترمم رو دستم دراز کشیده قوری گذاشتم دم بیاد چای بخورم ب ...

جونت سلامت عزیزم 🫂خودم تهران هستم بازار تقریبا بهم نزدیکع

اوووه آخییی🥺🤧انشالله زودتر خوب شی گلم خدا سلامتی بده تا میتونی شلغم و لیمو شیرین بخور بجای این مسک ...

سه روزه که گذشته از سرما خوردگی م خدا رو شکر بهترم دمنوش آویشن و هل و شیر گرم و زردچوبه و قرقره ی آب نمک و .... همه کاری کردم جوری که ویروس بدبخت نمی دونه از کدوم در فرار کنه ! ولی خوب ماها که مادریم موقع مریضی هم خونه داری هست هم دست تنهایی بچه ها هم هر کی ببینی کار داره درس داره فصل امتحاناته.... 

ازین زاویه نگاه کن که حالش خوبه اومده اینجا با گفتنش حال بقیه رو هم خوب کنه،🙂

دقیقااا😐🥴🤷🏻‍♀️

والا دعوا میگرفتم خوب بود ؟؟😂با تمام اعصاب خوردی کدتو زندگیم دارم ولی اومدم اینجا با حال خوب چون ما اینجا ی خانواده هستیم ک دور هم جمع شدیم