2777
2789
عنوان

همین الان در چه حالی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 101 پست
فقط یه خانوم شاغل میتونه درد یه خانوم شاغل دیگرو بفهمه بقیه از دور به پولیکه بما میدن حسرت میخورن نم ...

آره واقعا درسته🥺ولی من نمیخام ناخنامو بردارم تا شنبه ببینم چی میشه

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
آره واقعا درسته🥺ولی من نمیخام ناخنامو بردارم تا شنبه ببینم چی میشه

من از کار تو جاهای دیگه میترسم اصلاا کار گیرم میاد یا نه ...بنظرم لج نکن ازونورم خیلیم مطیع وذلیل نباشیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از کار تو جاهای دیگه میترسم اصلاا کار گیرم میاد یا نه ...بنظرم لج نکن ازونورم خیلیم مطیع وذلیل نب ...

خب آخه دارن زور میگن🥺فقط ب ناخن‌های من گیر میدن چرا آخه پس بقیه چی

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
چون خودتو زندگیتو خیلی دوست داره عزیزم قدر شوهرتو بدون حالا خوب ساپورت مالیت میکنه یا نه ؟؟؟

والاتازه عقدکردیم عزیزم فعلااوضاع خودش خوب نیست به حدی که به نونمون محتاجیم تاببینم چی میشه هرکارش میکنم‌نمیزاره من کارکنم منم دلمه به خودم برسم خونه ی بابام نه درحدزیادامالااقل درحدلباس وتیپ میرسیدم اهل مژه وناخن ورنگ واینام نبودم اماخب ادم ازدواج گ مبکنه واردیه مرحله میشه که دوست داره کارای زنونه انجام بده 

آها ن شوهر من مشکلی نداشت چون اعتماد داره بهم می‌دونه اگه هزارتا آقا هم اونجا کار کنن من چجوری رفتار ...

اهان مرسی قلبمممم والاماشهرستانیم کلاشوهرم خیلی غیرتی وتعصبیع خخخخ‌منم روش همین حسودارم ازین لحاظ درکش میکنم چشم حتماپیگیرمیشم فقط نمیدونپ‌چجورتهران به این بزرگی سخته 

اوهوم من دقیقا همینم تنهایی واسه خودم میرم خوش میگذرونم برا خودم کادو میخرم گل میخرم😍😍😍🫰🏻

🌺🥰

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
خب آخه دارن زور میگن🥺فقط ب ناخن‌های من گیر میدن چرا آخه پس بقیه چی

تو شرکتا اونیکه معرف نداره یا معرفش خیلی کلفت نیست زور زیاد میشنوه حالاا شاید بیشتر از همه داره کار میکنه هاا..ولی ضررش بخودمون میرسه برای اونا که کارمند وکارگر معمولی زیاده که 

والاتازه عقدکردیم عزیزم فعلااوضاع خودش خوب نیست به حدی که به نونمون محتاجیم تاببینم چی میشه هرکارش م ...

حق داری ولی چون خونه بابات نکردی الان شوهرت رو اون موقعیت قبلیت قضاوتت میکنه وازت انتظار داره ...ولی اگر میبینی که شوهرت ادم پول جمع کنیه از طرفی برات طلا میگیره که هم دلخوشیت بشه هم سرمایه برای خودش ..بنظرم کمکش کن که پولاشو جمع کنه ولی اگر جمع کن نیست زحمتکش نیست از طرفی پرادعا هم هست تو این شرایط ک و ن لقش ازش بکن بهرطریقی شده باهرسیاستی هم شده خودت وجوونیت از اون مرتیکه مهمتره والاا