2777
2789

دلم می خواست نزدیکم بود یکی میزدم تو دهنش

همون تاپیکی که میگه دلم می خواد بچه هام و شوهرم رو ول کنم برم مدرک دکترا بگیرم

اون بچه ها رو عمه من زاییده که الان نمی تونی بزرگشون کنی؟

خودت به دنیا آوردی خودتم باید مسئولیت قبول کنی

چقدر یه آدم بی مسئولیت و خودخواه می تونه باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کم نیستن این افراد 

اما باور کن فیکه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حالا از ناراحتیو خستگی یه چی گفته دیگه

بذار بره یه ماه رفت دید خبری نیست و اونجا مثل قصه ها نیست برمیگرده

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

نزن تو دهنش 

احتمالا واسش عقده شده چونکه میگفت پس من چی ، احتمالا این زن زیاد تو زندگی از حقش گذشته که تهش این شده .

اخه یکی نیست بگه اصلا چه تضمینی هست بعدش بتونی توی خارج یا اصلا ایران صاحب موقعیت بشی 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

مرگ تدریجی یک رویا هم بود سریالش

دختره شوهر و بچشو ول کرد 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

عزیزم اولا این که کم نیستن این افراد 

دوما این که اینجا فیک و درستی خیلی از کاربرا مشخص نیس 

پس برای کسی ک نمیدونی واقعا دغدغشه یا ساخته ی ذهن خودش ابروهای خوشگلتو تو اخم نبر 😂

تحصیل و پیشرفت خیلی خوبه ولی توکل دنیا ن فقط ایران توکل دنیا وقتی زندگیت جذابه که حسابت پرپول باشه مانی مانی😂

عزیزم اومد از ما راهنمایی گرفت 

تو از کجا می‌دونی چه کاراکتری اون پشته؟ با چه افسردگی هایی داره میجنگه؟

چرا آنقدر سخت میگیرید آخه 

نظرمونو بدیم و رد شیم

با توهین به هیچ جا نمیرسیم. 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

منم دد موردش تاپیک شدم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭