2777
2789
عنوان

آقایون یه سوال بیاید

163 بازدید | 24 پست

به دختری که بی احترامی نمیکنه ولی محل سگ به هیچ پسری نمیزاره جذب میشید ؟😂🤦🏼‍♀️ 

اگه مثلا رو کلاس اصلا پیش پسرا نشینه و همش پیش دخترا بشینه تا جایی که میتونه  و یه بار رو همین موضوع گفته باشن بیا بشین پیش مثلا شما دختره بگه نه و یکی دیگه رو بفرسته پیشتون بشینه 💔😂

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی دیگه رو بفرسته بشینه کنارش؟ این دیگه چرا؟ فاز چیه؟ 

بی محلی و غرور برای خانوما خوبه و جذابه 

ولی نه در حدی که دیگه طرف به هیچ عنوان نتونه ارتباط برقرار کنه و خواسته ی منطقی مثل خواستگاریشو بگه! خیلی پسرا از ترس اینکه ضایع نشن ممکنه اصلا جلو نیان! ولی کلا دم دستی بودن و با همه خوش و بش کردن و خندیدن از نظر من واس دخترا جذابیت زیاد نداره! ممکنه نظر بقیه آقایون فرق کنه برعکس جذب همچین آدمایی شن

چقدر رو حرفای آقایون سایت حساب میکنیدبعضباتون هی تاپیک میزنیدآقایون بیانبابا اینا یه مشت بچه مدرسه ا ...

مطمئنم همشونم زشتن🤧🤣

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️
اهوم بله ولی ی تئوری هست ک میگه شما معمولا جذب کسانی میشید ک شانس در بدست اوردنش ندارید

شانس دارید کی گفته شانس ندارید این مدل دخترا یه رابطه هدفمند میخوان واینکه واقعا با پسرا یکم گرم بگیری دیگه ولت نمیکنن اگه برم پیش پسرا بشینمم بعضیا هی تیکه میپرونن هی میچسبن به آدم من کاری با اون بنده خدا نداشتم   تا حالا هم به هیچ کس بی احترامی نکردم 

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼