2777
2789
عنوان

قاطی کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 33 پست
نه اینطوری فکر نکنید من خیلی مهربونم 😂😂

اون که بله، مسلما مهربونی در ذاتتون هست فقط ی کم صبوریتونو بیشتر کنید و موقع خشم واکنش نشون ندید یا کمتر واکنش بدید بهتر هست، ممکنه بعدا براتون اسیب جبران ناپدیری به بار بیاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشکالی نداره عزیزم طبیعیه

هیجان داری چون مثل فنر شدی جمع جمع شدی یهو با شدت پرتاپ شدی

باید یاد بگیری همون موقع هر چیزی که ناراحتت میکنه با مهارت و روش درست عنوان کنی 

وقتی زیادی ساکتیم و چیزی نمیگیم طرف مقابل عادت میکنه به رفتارش و سکوت شما بعد مدتها که کوچک ترین حرفی بزنی تو میشی هیولا هفت سر و اون که همیشه عادت داشته سکوت ببینه بهش خیلی فشار میاد و در نظرش فاجعه رخ داده

در صورتی که باید همیشه از حقمون دفاع کنیم همون موقع به روش درست

اون که بله، مسلما مهربونی در ذاتتون هست فقط ی کم صبوریتونو بیشتر کنید و موقع خشم واکنش نشون ندید یا ...

نمیشه فکر کن ی افغانی تو صورتت نگاه کنه بگه بیرونتون میکنیم حیوونا تهرانم می‌کنیم کابل منم دیدم سر ظهره کسی نیست گذاشتمش کنار جدول با لگد مشت میزدمش ی دختره حدودا ۲۶ ساله بود هنوزم یادم میوفته دلم خنک میشه

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

نمیشه فکر کن ی افغانی تو صورتت نگاه کنه بگه بیرونتون میکنیم حیوونا تهرانم می‌کنیم کابل منم دیدم سر ظ ...

متوجهم ی دفعه ممکنه بریزن سرت، به حرفشون اهمیتی نده دوره زمونه خیلی تغییر کرده ادم وحشت می کنه، ممکنه برن شکایت کنن، به خاطر خودت می گم

متوجهم ی دفعه ممکنه بریزن سرت، به حرفشون اهمیتی نده دوره زمونه خیلی تغییر کرده ادم وحشت می کنه، ممکن ...

این قضیه مال پارساله اون موقع خیلی از الانم ضعیف تر بودم جالبه بدونید فقط ۱۴ سالم بود و ۴۰ کیلو بودم الان دو برابر بدتر شدم سعی میکنم با مدیتیشن آروم کنم خودمو اما باز میزنم سیم آخر

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

تغییر فاز از یک انسان  تو سری خور به یک انسانی که میخواهد از حق خودش دفاع کند و دنیای نا شناخته آن باعث این استرس شده 

لذا به خودتون تبریک بگید و سعی کنید این راه رو با عدم ایجاد تنش ادامه بدید موفق باشید 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
این قضیه مال پارساله اون موقع خیلی از الانم ضعیف تر بودم جالبه بدونید فقط ۱۴ سالم بود و ۴۰ کیلو بودم ...

می دونم همین که سعی می کنی خودت رو اروم کنی خیلی خوبه فقط بیشتر مراقب خودت باش، تو گرونی داری بزرگ می شی 😂 حیف جون و عمرته