2777
2789
عنوان

یعنی یه پرستار نیست

160 بازدید | 25 پست

بچه ها کمک کنید خوب

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

پرستارم ولی کلا توی تاپیک هایی که همون پست اول سوالشونو نمیپرسن کمکی نمیکنم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خیر باشه

عزیزم میشه لطف کنی جواب ازمایش را تاپیک قبلی ببینید؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

خیلی تاره عکسش واضح تر نذاری فقط عفونتش خونده میشه

شما آقایی؟؟میشه برادری کنی در حق من

شما آقایی؟؟میشه برادری کنی در حق من

عکسش را باز بفرستم؟؟

بگو اگر بتونم حتمی کمک میکنم

من برادر ندارم..شرایط سختی داریم..پدرم کرونا گرفت اول ریه اش درگیر شد.نرفت دکتر..بعد دوهفته پاهاش به شدت ورم کرو..هفته بردیمش بیمارستان بستریش کردیم.دکترا هیچ جوابی به سوالات ما نمیدن