2777
2789
عنوان

یعنی یه پرستار نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 25 پست
مریضتون هم عفونت داره هم کراتینش بالاست مشکل کلیوی داره؟

نه نداشت..یه هفته قرص نفرویت خرد..گفتن کراتینش اومده پایین..به شدت قرص ومسکن مصرف میکرد

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برادر ندارم..شرایط سختی داریم..پدرم کرونا گرفت اول ریه اش درگیر شد.نرفت دکتر..بعد دوهفته پاهاش به ...

من جای داداشت 

اجی جواب که قطعا میدن 

شاید سرشون شلوغه باشه...

هم عفونت داره 

هم مشکل کلیه 

شاااید دیالیز بشه 

کم خونی هم داره که بهاطر همون مشکل کلیه هستش 

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

ن والا من تهرانم

من بازم سوالی بود ازتون میپرسم..یک عمر دعاتون میکنم..متشکرم.

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

نه نداشت..یه هفته قرص نفرویت خرد..گفتن کراتینش اومده پایین..به شدت قرص ومسکن مصرف میکرد

نفروید برای کسایی هستش که مشکل کلیوی دارن دیگه  

ببخشید من دیر جواب دادم آی سی یو هستم الان سرکارم

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

من جای داداشت اجی جواب که قطعا میدن شاید سرشون شلوغه باشه...هم عفونت داره هم مشکل کلیه شاااید دیالیز ...

دیالیز نکردن..گفتن کراتینش اومده پایین

اگر بتونم کمک کنم روی چشم

متشکرم.الهی خدا عمرتون بده