2777
2789
عنوان

حرف های خجالت آور برادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3004 بازدید | 96 پست
الان خونه خودتی بابای بچه هات بالای سرشونهمادرشون هستولی اگه بری بچه هارو نمیدن بچه هات نابود میشناگ ...

بچه ها خیلی معصوم هستند ما به دنیا میاریم اونا رو وظیفه مون هست مواظب شون باشیم توبجنورد خراسان شمالی یک پسر ۱۶ساله که پدرومادر جدا شده بودن و خونه راش ندادن توخیابون ازسرما مچاله شده بود یخ زده بود مرده بود دلم ریش شد دیدمش من چند وقتی کمی مریض بودم دختر ۹ساله ام هر دقیقه با استرس می پرسید حالت الان خوبه درد نداری؟ هرچی بهش می گفتم خوبم بازم استرس داشت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دنیا چقدر بی رحم هیچ کس اون بچه رو توخیابون ندید پناهش بده

ب همین فکر میکردم😭😭

کلا طلاق بچه رو نابود میکنه دوتربیتی میشه سرخود و حرف گوش نکن میشه 

منم شوهرمو دوس ندارم ولی خاطر بچه هام مجبورم بمونم و تظاهر ب خوب بودن کنم 

ب خدا فکر نکن همه عاشق پیشه و زندگی خوبی دارن

مردم چیزیو ب تو نشون میدن ک خوشون میخوان، نه چیزی ک هستن. 

عزیزم یکی از تایپیک هات رو خوندم نوشتی به جای اینکه با شما خوش و بش کنه به مادرش زنگ میزنه دل وقلوه می گیره می دونی چراااا؟

چون اون محبتی که نیاز داره تو خونه تامین نشده از شما ها دریافت نکرده دنبال جلب محبت شماست ، بهش محبت کن جونش رو برات میده والا منت پدر و برادر رو نمی کشید بفرسته دنبال شما

استارتر میدونم الان فحشم میدی ولی من تو تاپیگای قبلتم بودم احساس میکنم خودت خیلی مقصری و شخصیت جالبی نداری،مادری که بچه ی شیر خوارشو رها میکنه و راحت حرفای زشت به زبون میاره ....

استارتر میدونم الان فحشم میدی ولی من تو تاپیگای قبلتم بودم احساس میکنم خودت خیلی مقصری و شخصیت جالبی ...

دقیقا این الان بر گشته بجای اینکه سعی کنه از نو بسازه همش به بقیه میپره ای خدا به کی بچه میدی اخه

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
الان شما دقیقا از چی اینقذر عصبانی هستی؟مشکل اصلیتون چیه اخه؟ بالاخره گره کور اصلی کجاست؟

ازینکه با زور منو برگردوند من حتی یه کمله هم باشوهر احمقم ک حرف نزدم تا دردمونو درمون کنیم

اومدم خواهرش منو کشید کنار با گریه که برید مشاوره کلاس میگیرم برای داداش اول بعدش تو بعدش باهم برید

خب ببین اونم حس کرده پدر شوهرت چجوری پاشده اونده دنبال تو این پدرشوهر معلومه میشه روش کار کرد تو ...

اخه محبت پدرشوهربه چه دردمن میخوره خود ده بار گفت من این عروسمو ازهمه بیشتر دوست دارم

ولی دردمن که همینجا سرجاشه بجای اینکه پشرشو گوشپیچ کنه که نمیکنه یا اصلا ازین همه مال و منالش یه قرون بده دستش یکاری کنه کمتر بره اداره لعنتیشون انقد خسته کوفته آوارنشه رومنو بچه هام...... هععععیییییی دردمو نمیدونم به کی بگم

چیکارباید میکردم

وقتی برخورد برادر شوهرت یا پدرش با لحن تند و به طور دستوری بهت گفتن بهشون می‌گفتی پسری که بزرگ کردی شایسته همون اشغالی هست که بهش چسبید یا هر کاری کرده حالا شما آمدن نصیحت من کنید یا تهدید شما لطف کنید پسرتون نصیحت کنید که چه کارهای لجنی کرده  ومن با این لالاهای شما خوابم نمبره که خام صحبت شما بشم خواهش میکنم پسرتون ادب یا راهنمایی کنید//ببخشید اگه بی ادبی کردم

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔