2777
2789
عنوان

میگه 100 میلیون پول بده که طلاقت بدم

1407 بازدید | 73 پست

سلام شبتون بخیر من 17 سالمه و 2 سال با پسر داییم نامزدیم یعنی نکاح شرعی و دائم بین مون جاری شده اما جایی ثبت نشده یعنی سند ازدواج ندارم کارمون به طلاق کشیده تمام جهزیه مو فروخت اون اقا پسر الان الان میگه به من 100 میلیون پول بدید که منم طلاق بدم چیکار کنم بخدا دیوونه شدم یکساله که زندگیم رو هواس و هیچ ارتباطی نداریم چیکار کنم طلاق بگیرم دارم میمیرم بخدا 😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این دیگه پرنسسعلی هم نیست..

جا..کش علیه😐😐😐

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اگر جایی ثبت نشده با پدر و مادر و چند تا شاهد برید پیش کسی که عقدتون کرده و طلاق غیابی بگیرید. نیاز به ثبت هم نداره. فقط شاهدین برگه ای را امضا کنن که طلاق جاری شده. ۵ماه بعدش هم از نظر شرعی آزادی که ازدواج مجدد کنید