2777
2789
عنوان

حرف های خجالت آور برادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 96 پست
اخه تو اومدی خدنه پدرمن متهمم میکنی به کارزشتازون ور داداش بی همهچیز خودش بمن نیگه باید ازین خونه بر ...

وای اصلاً نباید از خونه میرفتی 

میزدی دم کو‌ن شوهرت بیرونش میکردی 

تو خانم اون خونه ای همه کاره اون خونه ای 

من با برادرشوهرت موافقم اشتباه تو بود که از خونه رفتی 

باید میموندی روزگار شوهرتو سیاه میکردی😒😒😒 باید شوهرتو بیرون میکردی 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی دوتا بچه داری هرتصمیمی میگیری الویتت بچه ها باشن تاازاب گل دربیان بچه هایی که باخواست خودشون پا ب این دنیای لعنتی نزاشتن پس اگه تمام دنیارو سرت خراب بشه پای تعهدی که تو یه مادری وباخواست خودت اوردیشون باید وایسی بابای نمک ب حرومشون هم فکر کن مرده

همیشه این مواقع بگو گور پدر پدرسگشون بشین سر زندگیت و مثل یه شیر دور بچه هات داشته باش بالاخره این ر ...

دارم نابود میشم هرلحظه آرزدی مرگمو میکنم ازینکه وسط این قوالظالمینم میخوام فرارکنم

نذاشتن نمیذارن پدرش گلایه میکنه عروس نمباد خونم با دل خودش بلمیل خودش باید هرروز بیادنرم دعواست

عزیزم یه راهی پیداکنن بچه هات گناه دارن،اینوکسی میگه که ۱۱ ساله جداشده والان شب و روز نداره ،که ای کاش بیشتر فرصت میدادم،بااینکه خیلی فداکاری کردم صبوری کردم 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
نذاشتن نمیذارن پدرش گلایه میکنه عروس نمباد خونم با دل خودش بلمیل خودش باید هرروز بیادنرم دعواست

باشه برو 

ولی سنگین و رنگین باش 

وقتی میری اونجا وقتتو صرف بچه هات کن خودتو با بچه هات سرگرم کن 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
وای اصلاً نباید از خونه میرفتی میزدی دم کو‌ن شوهرت بیرونش میکردی تو خانم اون خونه ای همه کاره اون خو ...

گفتم تو برو ناراحتی 

گفتش خونه و بچه مال منه توباید بری و زنگ زد به هردوتامادرامون

دارم نابود میشم هرلحظه آرزدی مرگمو میکنم ازینکه وسط این قوالظالمینم میخوام فرارکنم

اشتباه منو نکن که جاری باعث شد ۷سال زندگیم به گوه کشیده بشه

اون لعنتی هزار تا بلا سر زندگیم آورد و من هی کم میوردم 

مطمئنم اندازه من بلا سرت نیاورده

ولی یا پوست من کلفته یا تا تونستم مقاومت کردم 

تا الان سر زندگیم موندم بالا سر بچه هامم و به  همسرمم من آدم کم اوردن نیستم و محاله دست از بچه هام بکشم

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
باشه برو ولی سنگین و رنگین باش وقتی میری اونجا وقتتو صرف بچه هات کن خودتو با بچه هات سرگرم کن

میخوام ازین به بعد چهارشنبه بعد از مدرسه برم خونه پدرم تااا جمعه عصر هررررررهفته

من چند سال انگار تو برزخ بودم قشنگ حس می کردم بین در و دیوار دارم له می شم یادمه نماز صبح که می خوندم از شدت تنهایی رو جا نماز دراز می کشیدم و دلم می خواست حس کنم خدا بغلم کرده یادمه سه ماه مدام شاید روزی ۶ بار دعای علقمه رو می خوندم تا کسانی که اذیتم می کنند از زندگیم برن بیرون

خیلی طول کشید ولی هر کدوم کم کم مشکلات و گرفتاری ها براش پیش آمد و رفت سر زندگی خودش 

انگار خسته شدن از این که دیدن من ول کن این زندگی و بچه هام نیستن رفتن برای خودشون یه سرگرمی دیگه پیدا کردن 

الان منم و به هام و شوهری که دیگه سرش به زندگی اش هست و وقت سر خاروندن نداره 

همه یه دوره ای خودشون خوب نشون دادن و ذات واقعی شون دیدم بچه هام بزرگ بشن کلی حرف دارم که باهاشون بگم به وقتش از نامردی همه اشون تعریف می کنم

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

اشتباه منو نکن که جاری باعث شد ۷سال زندگیم به گوه کشیده بشهاون لعنتی هزار تا بلا سر زندگیم آورد و من ...

من شدهرم آدم نیست وگرنه گورپدر جاریو شوهرشو هرچی عوضیه .این شوهرعوضیم برمیداره زنگ میزنه تموم دنیا همه رو خبردارمیکنه

من چند سال انگار تو برزخ بودم قشنگ حس می کردم بین در و دیوار دارم له می شم یادمه نماز صبح که می خوند ...

سختمه بخوام بگم چقد له و لوردم چقد غرورم شده آاوآشغال کف خیابون شده یه تیکه کثافتی که نمیشه دیگه بهش نازید تموم شده 

قلبی که شبیه سنگ سخت شده جسمی که خسته ست و کم آورده 

ازهمه لحاظ داغونم و بدتراینکه دیکران منو میبینن غماشون یادشون میره

من شدهرم آدم نیست وگرنه گورپدر جاریو شوهرشو هرچی عوضیه .این شوهرعوضیم برمیداره زنگ میزنه تموم دنیا ه ...

از اول باید روش کار میکردی 

مردا همه بچه های کوچیکی هستن که نیاز به تربیت نامحسوس دارن

الانم اصلاااا با لجبازی نمیتونی کاری از پیش ببری

چند روزی تو حال خودت باش اصلا به خودت سخت نگیر

بعد که کمی آروم شدی دستی به سروگوش خونت بکش

با بچه هات سرگرم شو

اصلاااا باهاش نجنگ چیزی گف که بحث کنه جوابشو نده سکوت کامل چرتو پرتم گف جواب نده

اول از همه زود تموم میشه خودت اعصابت بیشتر بهم نمی‌ریزه 

اونم بیخیال این بحثا میشه

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪