سلام دوستان خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید کمک کنید ؛ من یه دختر سه ساله دارم ، همیشه توی خواب بیدار میشه شبا ، مثلا ۱۰ شب میخوابه ۳ بیدار میشه گاهی نیم ساعت بعدش میخوابه گاهی تا دو سه ساعت بیداره واقعا دیکه این وضعیت کلافم کرده ، همیشه همین طور بوده واقعا دیگه بریدم ، یه کوچولوی دیگه هم دارم ، البته گاهی وقتا پیش میاد یه هفته اکیه و بیدار نمیشه یهو میبینید یک ماه هرشب بیداری داره ، آیا بچه های شما هم همین طور هستن؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین اصلا دلیل خاصی پیدا نمیکنم که بگم مثلا امشب خسته اس خوب بخوابه یا مثلا با بیرون رفتن اکی بشه ، کلا همه چیو امتحان کردم اصلا دیگه موندم هرچی هن دکتر میبرم فقط شربت خواب آور میدن که تا حالا هیچ کدوم رو ندادم