2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 236443 بازدید | 1993 پست

چقدر تموگ نوشته هات دلمو ب درد اورد و کامل درک میکنم😪

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
بیشتر ببینید
خیانت دلیل محکم برای طلاق نیست هر انسانی جایز خطاست خیلی ها سر جو گیر شدن و عصبانی شدن زود میگن طلاق ...

تا بخواد خوب بشه این زخم عمرت تموم شده تازه اگه آخرش هزار و یک درد نگیری 

اگه شوهر دوست داشت و میخواست اجازه نمیداد راه طلاق ادامه دار بشه 

توی این دنیا خوش به حال هیچ کس نیست 

چرا حسرت بخوره کاری که با من کرد هنوز با زن جدیدش نکرده 

مهم اینه زن اولی رو نخواسته و دوسش نداشته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره بخدا شوهرم وقتی با من ازدواج کرد فقط یه پراید داشت دو سال دو اتاق هجده متری زندگی کردم که هم واس ...

هرچی زن دلسوزتر

بدبخت‌تر

💔

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
شما چرا داستاناشو باور میکنی ؟ ده تا اینجور تاپیک داررهیه دروغش اینه که میگه پرینت ایرانسل آنلاین گر ...

هیچکس نمیاد الکی برای خودش دروغ بگه ،بگه خیانت دیدم من حتی به شوخی هم نمیگم😐 اینچیزا دیگه واقعا کسی نمیاد درباره زندگیش بکه کسی مگه مشکل روانی داشته باشه 

یه دختر خوب😂😍
من اصلا الان مشکلم ماشین و این مادیات نیست من دارم از دلم میگم شما رفتی گذشته منو شخم میزنی و حرف ما ...

هرچی بیشتر صحبت میکنی بیشتر دروغات میاد بیرون 

مجبوری مگه ؟ 

خب اگه به نام خودش دراومده که طرح مادران نمیشه طرح مادران بایستی به نام مادر ثبت نام بشه که اونم گواهینامه نیاز داره پس بازم دروغ گفتی

زندگی یک بوم نقاشی است که در آن از پاک‌کن خبری نیست🎨🎨

ببینید اگه راست باشه این خانم خودش لیاقت نداره توی سایت کلی دختر مجرد هست به چه حقی میاد میگه ...

اینکه ایشون سه بار شوهر کرده بدکاری نکرده که اینجوری میگین

فکر کنم وضع شما نرمال نیست که ۳ بار بازار نرفتید😐

یه دختر خوب😂😍
هیچکس نمیاد الکی برای خودش دروغ بگه ،بگه خیانت دیدم من حتی به شوخی هم نمیگم😐 اینچیزا دیگه واقعا کسی ...

واقعا اینجوری فکر میکنی ؟ از زمانی که من تو نی نی سایت هستم هر هفته چند نفر این کارو میکنن و همه مچشون رو میگیرن و بعد تعلیق میشن 

من نمیدونم چه سودی واسشون داره ولی خیلیا از این کار لذت میبرن من تعجب میکنم شما کسایی رو ندیدی که اینجوری باشن

99% تاپیک های اینجا که مربوط به خیانت و مسائل زناشویی هست توسط کسایی زده میشه که اصلا ازدواج نکردن و سرکاریه

ببین این که مرد هستی بازم دلیل نمیشه از عقلت استفاده نکنی واقعا امیدوارم قبل نوشتن اینا شیشه کشیده ب ...

سلام         چرا هیچکس نمیتونه ادب داشته باشه    تو این سایت واقعا باید بگردی شاید یه با ادب  پیدا کنی 

متن بالا رو بخون .........‌معنیش یعنی فقط خانمها میتونن از عقل استفاده نکنن           حله    من حرفی ندارم       هرچی شما بخوای    ببین کاسب محل خوب نیست جنسش به تو نمیسازه تو همون چاییت رو بخور که اور نزنی سمیه

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

بیشتر ببینید
بعضی از این کاربران که یا میگن سرکاریه یا و و و مشکلشون چیه که فکر میکنم همه دروغ میگن؟ به نظرت به ر ...

والا عزیزم کاربرای اینجا نصفشون مجردن نصفشون هم بچه پونزده ساله

کافر همه را به کیش خود پندارد‌

من اصلا وارد تاپیکای خیانت نمیشم که ذهنم مشوش نشه

ولی جملات شما خیلی منو متاثر کرد

هرچه که از دل برآید لاجرم بر دل نشیند.

چندصفحه صحبتاتونو خوندم واقعا ناراحت شدم.

من تا قبل از بچه مث شما بودم

ولی بعدش دیگه مشکلات زندگی نذاشت و چه خوب که ادامه ندادم😐

یه جک چندسال پیش خوندم نوشته بود چگونه برای خودمان هوو بیاوریم؟ به مرد احترام فراوان بذارید

غذا همیشه دیزاین شده باشه

لباسا اتو شده باشه

از سرو کولش بالا برید

فکر میکنه یه گوه خاصیه روتون هوو میاره.

انگار واقعا درس زندگی بود نه جک.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
ای بابااااا جگرم پاره شد با حرفای شما و استارتر چتونه شما کاش اینقدر سخت و جدی نباشه براتون یا کاش ب ...

چی بگم....

متاسفانه هیچ راهِ جبرانی نداره ...

خیلی سخت تر از اون چیزیه که فکرش رو می کنید...

لحظه ای با خودتون فکر کنید که خدای نکرده شریک زندگیتون این کارو کنه!چه حالی بهتون دست میده؟جبران شدنیه؟

فراموش میکنید؟

به نظرم حتی جدایی هم مرهم خوبی برای این زخم نیست‌‌...

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌.   🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
واقعا اینجوری فکر میکنی ؟ از زمانی که من تو نی نی سایت هستم هر هفته چند نفر این کارو میکنن و همه مچش ...

خیر دوست عزیز دیدم که دروغ گفته شده ولی راستش ندیدم الکی بگن خیانت دیدیم😐

یه دختر خوب😂😍
چطوری تونستی ریز مکالمات و جزییات پیامکا روـاز ایرانسل دربیاری???

همونطوری که تاپیک دروغ میزنن ! هرکسی یه بار هم زنگ بزنه ایرانسل میفهمه که پرینت نیاز به مراجعه حضوری داره اونم با دستور قضایی حتی به صاحب خط نمیدن چه برسه به بقیه

این تاپیک ها اکثرا توسط صاحب این انجمن حمایت میشن چون هرچی ترافیک  و  بازدید سایت بالا بره تبلیغات ها بیشتر دیده میشه و این یعنی کسب درآمد برای صاحب این سایت وگرنه در کسری از ثانیه میتونستن پاک کنن همونطور که برای بقیه رو پاک میکنن

فقط اینجوری میتونم بگم که منافع مالی بعضی از احساسات بقیه مردم خیلی مهمتره همین

خیر دوست عزیز دیدم که دروغ گفته شده ولی راستش ندیدم الکی بگن خیانت دیدیم😐

تاپیک های خیانت اکثرا دروغ هستن چون بازدید بالایی دارن