2777
2789
عنوان

از ازدواجم پشیمونم تروخدا ازدواج نکنید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4237 بازدید | 163 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون به شدت وابسته شم حتی فکر جدایی دیونه م میکنه🙂

پس لطفا دیگه به دیگران نگو ازدواج نکنید

کلا کاری که خودت کردی رو به دیگران نگو انجام ندن و منعشون نکن

چون بقیه هم مثل شما انسانن و احساس دارن!!!!

قبلنا خانوادم میگفتن پسرخالم ک ۱۳سال ازم بزرگتره گزینه کاملا مناسبی برای ازدواجه😐💔خداروشکر نشد وگر ...

الان زن کریس رونالدو شدی خوشبخت ترین زن جهانی 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

من با همسرم ۱۱ سال اختلاف سنی دارم اما این مشکلات رو نداریم عوضش با همسر سابقم همین مشکلات رو داشتیم.

این چیزا به خاطر اختلاف فرهنگ و عقیده هست تا سن.

وقتی میگی مذهبی هستن مردسالارن و....اینا یعنی اختلاف فرهنگ که تو اکثر ازدواجا دقت نمیشه.

من ندانم زِ نگاه تو چه خواندم اما...دانم این چشم همان قاتلِ دلخواهِ من است...«حسین فروتن»

به خاطر همین چیزاست فوبیا دارم به ازدواج اه اه

من چیکار کنم دخترم ۱۶سالشه همش داره میگه دوستام دارن عقد میکنن ومن نگران هر چی میگم ازدواج بعد ۲۵خوبه زیر بار نمیرع

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
نه عزیزم اونجا تم تا یه سنی احترامتو دارن بعدش میشی اضافیخب خیلی خونه پدریت خوب بوده جدا شو ازش

الان منو ب زور میخان شوهرم بدن از دستم راحت شن ولی من دس بر دار نیستم

حالا حالا ها ور دلشونم🤣🤣🤣🤣

😘Thanks GOD 

منم 21  سالمه اختلاف سنی با همسرم 10 سالِ  یکسالِ عقدم بخاطر شرایط اقتصادی خیلی بحث و دعوا داریم من ی زندگی رویاای رو تصور میکرردم ک الان میبینم اصلا اون طور نیست و فرسنگها فاصله داره

اما پایه شیطنتهام هست و برای درس خوندن حمایتم میکنه با اینکه مشکلاتمون جدی نیست و بهش علاقه دارم گاهی با خودم میگم خیلی زود بود الانم ب همسن و سالام توصیه میکنم ازدواجو بزارین25/26 سال ب بعد