2777
2789
عنوان

کودک سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 33 پست
به نظرم ایرادت اینکه رو پامیخوابونی باید کم کم عادتش بدی خودش بخوابه بزارش کنارت بخوابونش رو شونش آر ...

بخدا همه ی اینارو گفتم 

واقعا الان پاهام دیگه بی حسه 

واسه اینکه براش بد نباشه هم اصلا تکونش نمیدم زیاد 

خیلی آروم و کوتاه یه تکون ریز 

هرچی بهش میگم پای مامان درد گرفت یا حتی دعواش میکنم هیچ فایده ای نداره بخدا 

الان از شدت خستگی دلم میخواد گریه کنم 

ببین شاید موقعی بخوابه که دیگه اون بچم بیدار میشه و اونم کوچیک تره نمیتونم بخوابم 

خودمم تنهام باهاشون کسی نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا همه ی اینارو گفتم واقعا الان پاهام دیگه بی حسه واسه اینکه براش بد نباشه هم اصلا تکونش نمیدم زیا ...

خیلی بهت وابسته س بخاطر اون یکی بچه حساسترم شده کاش خوابش به باباش بسپاری اون قصه بگه براش لالایی بخونه تا بخوابه دوتا بچه پشت سر هم خیلی سخته من تجربه کردم ولی میگذره

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
چیعزیزی خواهش میکنم آب و گرسنگی اصلا بهش نگو اگه درخواست کرد فقط آب.غذاشو که شب خورده.سعی کن رو زمین ...

بخدا منم همین طور همین جوری قصه میگم و تو بغل میگیرمش میزنه زیر گریه و پامیشه میشینه که رو پا یا بغلم کن ، اگه توجه نکنم ادن یکی رو بیدار میکنه 

الان چند وقته میزارم روی زمین کنار خودم که توی تختش هم نباشه که سختمون بشه واسه بیدار شدن اما بازم همون اش و همون کاسه ؛ دلم میخواد بدونم این بیداریا تا کی هست کی درست میشه 

اصلا دوست دارم بدونم دلیلش چیه واقعا جالب اینجاست که میگه خوابم میاد بخوابونم  

بخدا منم همین طور همین جوری قصه میگم و تو بغل میگیرمش میزنه زیر گریه و پامیشه میشینه که رو پا یا بغل ...

عادت کرده معلوم نیست شاید بزرگتر بشه درست بشه.اگه سه شب از بیدار بودن اون یکی نترسی و کنترل کنی اعصابتو شاید بهتر بشه.

عادت کرده معلوم نیست شاید بزرگتر بشه درست بشه.اگه سه شب از بیدار بودن اون یکی نترسی و کنترل کنی اعصا ...

چی بگم واقعا 

تا باهاش مقابله میکنم سرو صدا میکنه 

میدونه چیکار کنه 

چی شد که اکی شد ؟ اونم بیداریاش طولانی بود ؟

سنش که بیشتر شد خوب شد ولی ازهم  نوزادی درآورد تا ۴ونیم سالگی

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
یعنی تا ۴ و نیم سالگی مدام توی خواب بیدار میشد ولی بعدش دیگه خوب شد ؟ و الان مشکلی نداری باهاش ؟‌

نه الان کلاس سومه خداروشكر مثل خرس مبخوابه .  شبا دیرتر بخوابون. ببین فرقی نمیکنه. میدونم بده ولی چه چاره ایه

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
یعنی تا ۴ و نیم سالگی مدام توی خواب بیدار میشد ولی بعدش دیگه خوب شد ؟ و الان مشکلی نداری باهاش ؟‌

اره کم کم کمتر شد بعدش دیگه بیدار نشد.

یه جوری بود که خونه کسی نمیتونستم بخوابم . از ۴ ونیم سال تا قبل مدرسه مثلا هفته ای یک بار پامیشد .

امشب بیشتز باهاش بازی کن و ساعت ۱۱ بخوابون

سلام همین کارو کردم امت الان ساعت ۸ و نیم خوابش میاد و داره گریه میکنه که بخوابونمش آخه دیشب بد خوابید ظهرم نخوابوندمش مغزم ارور میده