2777
2789
عنوان

کی باورش میشه شوهرش لاشی باشه

174 بازدید | 18 پست

حالا شوهر خودم ک کلا کنسلش کردم ولی بقیه چی مثلا من پیج فیک دارم طرف دو تا بچه شیر ب شیر داره خیلی هم عاشقونه زنشو میپرسته ولی میبینم میاد دایرکت ام کرم می‌ریزه بلاک ک میشه ولی با خودم میگم نکنه همه ی این مردایی ک نقش بازی میکنن خیلی زنشون دوست دارن از لحاظ مالی و عاطفی خانوادگی هیچی کم نمیزارن نکنه زیر آبی میرن هنوز اون روی خودشون نشون ندادن

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

خودم تازه شوهرمو شناختم رفیقاشم بدتر از خودش تنها راهی ک میتونم آروم بشم هی پول ازش بکنم چیزی نمونه خرج یکی دیگه بکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سر همین مساله مث چی از ازدواج میترسممم

رفیقمم همینطور اون از دوس پسرش ضربه خورده ولی ما ک شوهر داریم راه طلاق هم نداریم مجبوریم بسازیم یعنی دعوا و این چیزا نداریم ولی اون زندگی ک فکرشو میکردم هم نبود

رفیقمم همینطور اون از دوس پسرش ضربه خورده ولی ما ک شوهر داریم راه طلاق هم نداریم مجبوریم بسازیم یعنی ...

حالا نمیخاد به زندگی خودت شک کنی دختر 😐 پیشواز نرو ایشالا که همه مثل هم نیستن..من یکی سر یکی از داداشام میتونم قسم بخورم 

حالا نمیخاد به زندگی خودت شک کنی دختر 😐 پیشواز نرو ایشالا که همه مثل هم نیستن..من یکی سر یکی از داد ...

شک ندارم مطمئنم 🙂 یعنی کلا مشخص ب روش نمیارم ک دیگه بدتر نشه بزار همیشه ترسشو داشته باشه

ب هرچی انرژی بدی همون میشهههههب چیزای منفی فکرنکن

همون شده فکرشم نمیکردم البته من سنتی با اجبار ازدواج کردم زیاد بهم فشار نمیاد یکم از بی توجهی اذیت میشم ک اونم خودمو سرگرم میکنم یادم بره اگه یکی عاشق شوهرش باشه واقعا با تمام وجودش میشکنه