2777
2789
پس ابرو هردوتا رو ببر بزن ب کولی بازی یجوری دل خودتو خنک کن تو دلت نمونه

بخدا فایده نداره 

این جور آدما رو هییییچ کس نمیتونه از خواب بیدار کنه

اینا به خیال خودشون پاک ترینن

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم😔ولی من بخاطر منافع خودم موندم

پس زندگی کن جوری ک انگار اون وجود نداره یاحکم یه وسیله داره تو خونه ....البته اگ دوسش نداری 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
ممنون چندباری دیدم دوست پسرشو آورد خونه

خاک تو سر اینجور زنا چجوری میتونن اینقدر خراب باشن من حتی در حد یه چت هم با یه مرد غریبه نمیتونم. با اینکه شوهر نامردم بهم خیانت کرد 😒

خاک تو سر اینجور زنا چجوری میتونن اینقدر خراب باشن من حتی در حد یه چت هم با یه مرد غریبه نمیتونم. با ...

دیگه اینا ذات خرابن

شوهر منم فهمیده میخواد از آب گل آلود ماهی بگیره

ممنون چندباری دیدم دوست پسرشو آورد خونه

ما هم یه مستاجر جدید اومده طبقه سوم ساختمون مون زن تنهاست رفتو آمدهای مشکوک داره نمیدونم واقعا از اون زناست یا نه. شوهرمم مدیر ساختمونه میترسم یه وقت دوباره خیانت کنه. خود شوهرم دوربینا رو دید فهمید زنه هر روز یه مهمون مرد داره جالبه میگه بهش میخوام بگم چون ساختمون جای این کارا نیست با خودم گفتم تو خودت که خیانت کردی تو کوه و بیابون رفتی؟ 

میخواد مثلا یواشکی ببینه ولی من همشو میفهمممن نمیتونم نگاه کنم میشه مگه اصلا !!!!

خب بگو بیا با هم ببینیم بعد یکم مسخرش کن بگو مثلا این خارجی ها چه چیزایی دارن مال تو هسته خرماس😂😂