2777
2789
واقعا پیچیدن این نسخه برای همه خیلی احمقانه هست ، مثلا با دوتا بچه کوچیک ، چطور میشه تک و تنها کار ک ...

اینا به کنار انگار بقیه مردا فرشته هستن 

بابا همشون یه مشکلی دارن دیگه 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم کلاسیم از شوهرش طلاق گرفت و بچشو ول کرد چون شوهره پولدار نبود بعد رفت زن دوم یه کارخونه دار شده ک ...

خیر نمیبینن این ادما

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ولش کن مگه فکر اون مهمه فقط به خودت و بچه هات فکر کن بخاطر بچه هات آروم باش

لایک به توان ده به امضات

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
دقیقایکی ک از همه نظر عالی باشه نیست ک هرکی یه جوریه !

من تصمیمم رو گرفتم میمونم و بالا سر بچهامم

گاهی وقتا که خییلی بهم فشار میاد و نمیتونم تحمل کنم 

میام اینجا تاپیک میزنم درد دل میکنم سبک میشم 

بخدا جدایی خیلی سخته اول از همه یه پدر مادر خوب و حامی میخواد که من ندارم بعد جدایی قطعا مشکلاتم چندین برابر میشن. پس بدون عشق به زندگیم ادامه میدم 

عشق کیلو چنده بابا 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
خدا کنه کارما پس بده

انشالله

واقعا زن و بچه طرف گناه دارن 

خدا لعنتشون کنه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من تصمیمم رو گرفتم میمونم و بالا سر بچهاممگاهی وقتا که خییلی بهم فشار میاد و نمیتونم تحمل کنم میام ا ...

ولی من عاشقشم همچنان😔😔😔

چون زندگی خودشون خراب شده میخوان زندگی بقیه رو هم نابود کنن عوضی ها

دخترای مجردم اینکارو میکنن

😲😲😲😲چطور ممکنه ??????من ازش نفرت شدید دارم

من دیوانه وار میپرستمش

عشق بچگی همیم

نمیدونم گاهی چش میشه غلط اضافه میکنه