2777
2789
عنوان

داستانی که مو رو به تنم سیخ کرد🙄 دخترا لطفا به پسرا اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 19629 بازدید | 302 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نتيجه اخلاقی کسی براتون شال خرید میخاد اعتماد تونو بدست بیاره قبول نکنید

😂😂😂😂

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

و پلیس موقع انجام عملیات اینارو پیدا میکنه و خفتشون میکنه چند نفر درمیرن ولی دوباره شناسایی و پیدا و ...

البته آبرو ، نه عابرو..

و درضمن اینکه چه داستان ضایعی :) یا عمت تورو اسکل کرده یا تو مارو اسکل کردی .. یکدوم از این دو حالته 

البته آبرو ، نه عابرو..و درضمن اینکه چه داستان ضایعی :) یا عمت تورو اسکل کرده یا تو مارو اسکل کردی . ...

شایدم خودشو اسکل فرض کرده:)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

دوستان چرا این اتفاق براتون عجیبه؟بله حتی افراد با ضریب هوشی بالا هم گاهی اشتباهاتی انجام میدن یا فر ...

اقااااا

اخه نه وقتی انقدر واضح باشه همچی

شما الان با پسری که یکساله باهم رابطه دارید ام اگر بگه بیا خونمون به هر بهونه ای نمیری حتی اگر باهوش نباشی و ضریب هوشی نرمال داشته باشی

چون بحث اعتماد و اطمینان نیست

بحثه اینه که همیشه احتیاط شرط عقله

بنظرم همچین چیزی حداقل توی دوروزمونه ی الان بعیده دخترا چشم و گوش باز تر شدن

دختره هم به هوای اینکه گوشی پسره رو بشکنه یا فیلمارو حذف کنه میرهدیگه نگو ۶ ۷ تا پسر تو یکی از باغ ...

توی چادر اونم توی باغ که ملا عام نمیشه اصلا پلیس داخل باغ رو چطور دید

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*