2777
2789

محل سگ بهش نزار

کنارش نخواب

اگر میتونی مستقل شو درآمد داشته باش

بزار بفهمه عن خاصی نیس

بخودت بشدت برس،با بچه ها خودتو سرگرم کن فکر کن اون مرده

ایقدرم دنبالش نباش برای مچ گیری خودت نابود میشی

اون کیف و حالشو میکنه تو قرص میخوری🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اصلا و ابدا بهش فکر نکن به یه ورتم نگیرش

خلایق هرچه لایق لیاقتش همونان

دنبالم نیا اسیرم میشی  
خب اشتباهت اینجا بوده ک هم تا ازدواج کردی گذاشتی بچه دار شین وگرنه باید میزاشتی ی چن سالی بگذره بعدش ...

وقتی آدم ازدواج میکنه یعنی اعتماد داره و بچه دار هم میشه. کدوم آدمی با شک ازدواج میکنه، شک قبل از ازدواجه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم هرزه نیستم سپردم به خدا

ب خدا سپردن فایده نداره حالا دوس هم نداری بری با یکی دیگ لاقن ب فکر خدت باش اون و کامل ولش کن اصلن بهش فک نکن ی چن تا رفیق پیدا کن ک پایه باشن باهات برید عشق و حال مسافرت مجردی تا شوهرتم بسوزه

محل سگ بهش نزارکنارش نخواباگر میتونی مستقل شو درآمد داشته باشبزار بفهمه عن خاصی نیسبخودت بشدت برس،با ...

مرسی واقعا درست گفتی 

خودمم همین نظرو دارم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
محل سگ بهش نزارکنارش نخواباگر میتونی مستقل شو درآمد داشته باشبزار بفهمه عن خاصی نیسبخودت بشدت برس،با ...

مرسی واقعا درست گفتی 

خودمم همین نظرو دارم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

به نظرم جملات اولت درست نبود. هر چی باشه زیر یک سقف هستن. با بد رفتاری همه چی بدتر و اول از همه روح و روان داغون میشه، به جای اون کاری بکنه که روحش بزرگ قلبش بزرگ باشه که بتونه پذیرش کنه و الویت اولش رو رشد روحی و شخصیتی خودش قرار بده

مرسی واقعا درست گفتی خودمم همین نظرو دارم

برو باشگاه

به اندامت برس به ظاهرت برس

برقص شادباش،یه مادر عالی برای بچه هات باش

شوهرتم فقط یه خربارکش ببین که برا تو و بچه ها کارمیکنه

همین

دنبالم نیا اسیرم میشی  
وقتی آدم ازدواج میکنه یعنی اعتماد داره و بچه دار هم میشه. کدوم آدمی با شک ازدواج میکنه، شک قبل از از ...

چرا دیگ ادما تا قبل ازدواج یجور دیگن بعد ازدواج روی اصلیشون نشون داده میشه پس باید ی چنسالی صب کنی ببینی اگ خوب بود بعدش دست بکار شید

ببین من کثیف تر از یه نفر تو عمرم ندیدم طرف استاد زبان بود تو سرکارمون ببین یعنی زن دختر پیرزن نمیزاشت اصلا یه نفر از دستش در بره کثافت به تمام معنا زنش هم هیکل عالی چهره عالی همه چشمشون دنبال زن این بود بسکه س ک س ی بود کثافت بودااااا کثافت