2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گمشو مرتیکه مریض خاله زنک به خواهر و مادر خودتم خیانت بشه همینو میگی

مریض شمایید ک همه ما رو باهم یکی میکنید اگ شماها مشکل نداشتید هیچوقت شوهرتون ولتون نمکرد بره با یکی دیگ کی ب کی میگ مریض  

الکی طرفداری هم جنساتو نکن اصلا گیریم دلیل داشته زبون نداشت بگه بهم ؟؟ لال بود؟؟ یا دنبال بهانه واسه ...

خب دیگ مشکلت همینجاس ک ط خدت و با مردا مقایسه میکنی مردا همینجورین نیازش برطرف نشه ولت میکنن هرچقدم ک دوست داشته باشه تا ی چن سالی میتونه تحمل کنه ولی اخرش اگ بهش اهمیت ندی میره با یکی دیگ ک فک میکنه نیازشه میتونه برطرف کنه

اره ماها رو بزرگ کردن تا بزنیم دهن ی مش زن مث ط رو سرویس کنیم حال کنیم

مریض روانی داری از خشونت جسمی علیه زن دفاع میکنی وجود داشته باش 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
خب دیگ مشکلت همینجاس ک ط خدت و با مردا مقایسه میکنی مردا همینجورین نیازش برطرف نشه ولت میکنن هرچقدم ...

مگه مردا حیوون آخه مردی تو تاپیک نیست تو رو جم کنه پس تعهد و وفاداری چی میشه 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶