2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظر میاد ی نوعی بیماری روانی، اختلال شخصیت داره و احتمالا از سوی خانواده هم حمایت نمی شه، لذا با ...

برای مثال عرض می کنم، بعنوان یک کیس و مورد پژوهی، خودتون مقایسه کنید، خانم همسایه چه تفاوتی از نظر تیپ و چهره و ظاهر و اندام و احلاق و... با شما که همسرش هستید داره، خواهشا از روی لجاجت جواب ندید، خدا وکیلی دقیقا مقایسه کنید، و جوابم را بدید، می خواهم کمک تون کنم.

اگر واقعا تو اون شاخص هایی که گفتم نسبت به شما شرایط بهتری داره، خوب واضح است که همسرتون تنوع طلب ایت و از شما راضی نیست، بقیه موارد را هم همینطوری آنالیز و تجزیه تحلیل کنید و نتایجش را تو خصوصی برای من بنویسید، به شما قول میدم از بیماری اختلال شخصیت رنج می بره، احتمالا حسادت هم درش رخنه کرده باشه، البته تا جواب سوالاتم را ندید نمی شه قطعی نظر داد 

تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

خواهرم به قوله خودت پدره بچه‌هاته به جای اینکه نفرینش کنی که دور از جون خدا جونشو بگیره ... دعا کن خدا سره عقل بیارش و به راهه درست برگرده... باور کن نفرینی که از روی خشم به زبون میاری زندگیتو بدتر و بدتر میکنه.. پیشه خدای خودت دلتو صاف کن و از خدا بخواه مَردت رو سر به راه کنه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
برای مثال عرض می کنم، بعنوان یک کیس و مورد پژوهی، خودتون مقایسه کنید، خانم همسایه چه تفاوتی از نظر ت ...

خب انواع عملا کرده بینی و ژل و آرایش غلیظ بشدت با مردای ساختمون گرم میگیره و لاس میزنه دوست پسرم زیاد میاره تو خونش ما چند بار دیدیم و حتی صدای رابطه جنسی با دوست پسرشو شنیدم خیلی به خودش میرسه و مدام از شوهرش بد میگه و دعوا میکنه ولی با مردا خیلی لاس میزنه

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
خدا شوهر تو ر‌و لعنت کنه که انقدر مریضه بقیه زنا ارامش ندارن از دستش همچینی زنایی مثل شما که هرزگی ن ...

"نرای هرزگی بدردنخورتونو"  را میشه ترجمه کنید؟ زبان عبری یا روسی ننوشتید😀😀😀

برای مثال عرض می کنم، بعنوان یک کیس و مورد پژوهی، خودتون مقایسه کنید، خانم همسایه چه تفاوتی از نظر ت ...

منم از ظاهر همسرم راضی نیستم برم خیانت کنم 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤