2777
2789
عزیزم اینا دیگه نفقه است وظیفشه بده. مگه میشه خرجی بچشو نده. یه قدمی بردار قبل از اینکه به درد بی در ...

متاسفانه قانون مجبورش نمی کنه خونه بگیره براشون نفقه بچه ها هم هر کدوم ماهی ۲-۳ تومان تعیین می کنن اینجا ایرانه عزیزم زن پشتوانه نداره 

ولشون کن اینایی که راحت می گن طلاق بگیر همه مجرد و کم سن و سالند و هیچ درکی از واقعیتهای زندگی ندارن ...

نه گلم من 40 رو رد کردم. ولی به هر حال راه رفتنی رو باید رفت. چه بهتر که قبل از دیر شدن باشه.

این خانم بنده خدا توانایی بی خیال بودن نداره مشخصه. شرایطشم ناجور و گاها خطرناکه. 

خیلی سخته ولی خب یا باید شروع کنه یا دیگه ولش کنه. حرص خوردن سودی براش نداره. حرف همه هم همینه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افسرده شده شوهرم ادمی بود که دلقک مهمونی ها بود همه رو می‌خندوند الان کم حرف و عصبی شده یکساله نخندی ...

عجیبه پس چرا دست بر نمی داره از کاراش ؟ آدم افسرده مگه دل و دماغ داره دنبال زن راه بیفته ؟ می تمرگه تو خونش 

متاسفانه قانون مجبورش نمی کنه خونه بگیره براشون نفقه بچه ها هم هر کدوم ماهی ۲-۳ تومان تعیین می کنن ا ...

اره دیگه با همین شرایط مسخره باید تصمیم گرفت. دیگه قانون رو که نمیتونیم تغییر بدیم

میدونم ولی بلور کن خانوادم خیلی سمی ان پشتم نیستن

خواهرم شروع کن پول دربیار وقتی به فکرش باشی سرراهت قرار میگیره

از ترشی و مربا و ادویه درست کردن  شروع کن ،سایت و پیج بزن و شاید مغازه زدی

حالا نمیگم همه اینا یه روزه انجام میشه ولی همین که به فکرش باشی یواش یواش راه میوفته کارت،وقتی بهش فکر میکنی یه ایده به ذهنت میرسه به خودت بگو وقتی پولدار شدم طلاق میگیرم 

افسرده شده شوهرم ادمی بود که دلقک مهمونی ها بود همه رو می‌خندوند الان کم حرف و عصبی شده یکساله نخندی ...

به نظرتون این ناراحتی و بی قراریش به خاطر اینه که زندگیش خراب شده و مشکلاتش تو خونه است ؟ یا چون به قول خودش دیگه نمی تونه با زنا ارتباط بگیره از ترس شما ؟ 

تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

هول تر از شوهر خواهر من نیست رو زمین به دختر عمم زنگ زده چه حرفاااای زده بهش دختر عمم صداشو ضبط کرده فرستاده برا خواهرم اگه بدونی چطور قوربون صدقش رفته

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

اره هس فقط رو نکرده

پس همه زنها هم دنبال خیانتن حتی شما 

و زن زندگی نیستین ... 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

راه حلش فقط طلاق، وگرنه عزت نفس و زنانگیت هر روز زیر سوال میره، فامیل ندونه آشنا ندونه تو زندگیت چه خبره ولی چه فایده آدم تو خلوت خودش می‌دونه داره خودشو گول میزنه!

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁