2777
2789

منظورم از جنگیدن برای زندگی این نیست که مدام با همسرت در بیوفتی مچ بگیری دعوا و سرو صدا راه بندازی نه این نوع جنگیدن نتیجه عکس داره عزیزم منظورم همون نکات بالاست فقط کافیه خودت اولویت زندگیت بذاری و شروع به پیشرفت کني و اگر تونستی همراه این کارها بایک مشاور خوب صحبت کن تا اصولی بهت یاد بده چکار کني همراهیت کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم این خارجیا با شورتک و تاپ میان مردمشون نگاه نمیندازن کسی تیکه ای بندازه خانوم جرش میده این مسائل ...

درسته ولی همه مثل هم نیستن بعضی مردا عقلشون ب چشمشونه و سست عنصر ..

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

گلم این خارجیا با شورتک و تاپ میان مردمشون نگاه نمیندازن کسی تیکه ای بندازه خانوم جرش میده این مسائل ...

کی گفته خارج توجه نمیکنن توهمون فیلماشونم تو ساحل چشم مردارو اندام خانوماس

همشون عین همن این لااقل پدر بچهامه

نه کی گفته همشون عین همن .فامیلای ما بعد ازدواج جوری میچسبن به زن و زندگیشون که حد نداره .خیلی هم موفق و چشم پاکن

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹

عزیزم اگه تیکه بندازن واقعا خانوماشون برخورد خشن میکنن 

من قبلا ک بچه تر بودم حجابم اصلا اوکی نبود 

و چیزی ک به چشمم دیدم این بود ، مردای سن بالا و متاهل خیلییی گرگ تر و دریده تر از پسرای جوون هستن !! 

ینی من ساعت ده شب اسنپ میگرفتم پسر جوون ۲۰ ساله اصلا نگاه نمینداخت بهم و کاری نداشت ولی تاکسی سوار میشدم مرد ۵۰ ساله همش دنبال تیک و تاک زدن بود!!

من ارزش هام عوض شدن و تیپم زیر و رو شد ولی نتیجه ای که گرفتم اینه تو ایران مرد هول و هیز و دریده اهمیت نمیده چی تنته، چون با مانتو تا مچ پا هم مزاحمت برام پیش میومد، به تربیت و ذات ربط داره 

در برخورد با این مریض ها باید خیلیییی غلیظ بزنی تو پرشون.

برگشت به آزادی🕊

کلا مردا تنوع طلبند و خوششون میاد حالا یه عده مثل شوهر بیشعور من دیگه زیادی تنوع طلبه ..حالا فک کن یکی ام تو فامیل نزدیک داریم ک واقعا شورش رو تو هرزگی دراورده لباسایی میپوشه بخدا خانما هم جذب اندامش میشن خیلی ببخشید تا خط وسط بیکینیش هم معلوم بخدا راضی نمیشم پامو بزارم جایی ک اون هست بخاطر شوهر کثافم ولی چه کنم که نمیتونم ...فقط از خدا میخام اگه خدایی بلده جواب کاراشو تو این دنیا بهش بده بلایی سرش بیاد ک من دلم خنک شه چقدر ادم میتونه نجس باشه

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

کلا مردا تنوع طلبند و خوششون میاد حالا یه عده مثل شوهر بیشعور من دیگه زیادی تنوع طلبه ..حالا فک کن ی ...

خیلی سخته

ولی شوهرمن اینجورباشع خدای نکرده نمیذارم نفس بکشه منم میشم شبیه خودش

تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

وای شوهر منم ساعت برگشت دختر همسایمون قلیون درست میکرد میرفت توکوچه میشست تااون بیاد ردشه،بچمم میبرد وبه بچه یاد میدادباهاش بحرفه دختره هم خدا خاسته میموند به حرف زدن،حالم ازش بهم میخوره،همجا اونقد ضایع بازی درمیاره تا طرف برینه روش بعد ول کنه