2777
2789
این خیانت جنسی هم میکنه مدام مچشو با زن تو ماشین گرفتم

توروخدابزارش توی پلاستیک زباله شب بزارش دم در.پیرت میکنه

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انقد مچشو گرفتم دیگه خسته شدم

فقط مراقب باش ازش مریضی نگیری چون الان به احتمال خیلی زیاد میتونه ناقل باسه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

چرا هست عزیزم شوهر من یکیش 

دیشب تو روم میگه زنداداشت عجب چیزیه،چه لباسایی میپوشه یا مثلا میگه خوش بحال فلانی زنش این مدلیه ..اکع بخوام واکنش نشون بدم ک بدتر میکنه اگه ندم هم از درون میسوزم هعععی واقعا دیگه کم اوردم

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

میخام بهش بگم دیگه رابطه نداشته باشیم برو پیش همونا نیازدو براورده کن

لیاقتش همونه 

اینطوری بهتره مواظب باش دخترت هم در خطره حوله شوهرت اینارو به تنت نزن لباسش که عرق داره به تنت نخوره 

خیلی موارد بودن شوهر ب خانوم داده مریضی بعد بچه هم درگیر شده بخاطر همین استفاده حوله مشترک و اینا

برگشت به آزادی🕊

چرا هست عزیزم شوهر من یکیش دیشب تو روم میگه زنداداشت عجب چیزیه،چه لباسایی میپوشه یا مثلا میگه خوش بح ...

همش با خودم میگم مرد کثیف تر از این پیدا نمیشه و بعد یه کامنت یا تاپیک دیگه میبینم و میفهمم کثافت مردا تمومی نداره

برگشت به آزادی🕊

اکس من از مال تو بدتر بود تعریف از خود نباشه همه میگن قیافم خوبه ارایش میکنم و ب خودم میرسم خیلی خوب میشم 

تازه ازش ۱۱ سالم کوچیکتر بودم

هررررر جا میرفتیم نگاش ب بقیه بود

همزمان با من با زن رفیقش بود 

با یکی بود دو سال همزمان با من

با یه دختر دیگه تو واتساپ لاس میزد با دوستِ دوست دختر رفیقش بیرون میرفت

روانی نمونده برام روزی چند ساعت گریه میکنم و از خدا خواهش میکنم مرگمو بده

ای وای عزیز دلم چرا همه تمرکز و انرژیتو گذاشتی برای اون آقای مریض و دائم میخوای مچش رو بگیری البته حق داری ولی دیگه چیو می خوای به خودت ثابت کنی اون آقا مریض، از همین امروز تمام تمرکز انرژی وقتت بذار برای خودت پیشرفت خودت سلامتی خودت به خودت برس برو سرکار نمی تونی کار خانگی برای خودت درست کن مثل تهیه سوسیس کالباس ناگت خیاطی آرایشگری سبزی خورشتی ادویه قهوه محلی شمع سازی و ... باور کن کل ذهنت و بدنت درگیر و مشغول کار خودت میشه و انسان نمیتونه همزمان فکرش مشغول دو کار کنه و اون آقا از فکرت پرت میشه بیرون وقتی خودت پول دربیاری می تونی بشدت به خودت رسیدگی کني اعتماد بنفس و امید میگیری و شاید اونقدر قوی بشی هم از لحاظ مالی و هم روحی که بتونی یه روز ازش جدا بشی کاري هم به اون آقا نداشته باش شما بخاطر خودت و بچه هات گریه و زاری بذار کنار و پاشو به فکر کار باش یه مادر قوی باش نه افسرده و ضعیف و غرغرو که همه ازش فرارکنن در کنارش همیشه نماز اول وقت بخون سجده کن و باخدا درد دل کن  و از خدا کمک بخواه حال روحیت خوب میشه شک نکن و این رو بدون هرکس توی قبر خودش می خوابه و باید جواب کارهاش رو پس بده و اینکه هرروز تا همیشه سوره نور بخون و ترکش نکن نیم ساعت بیشتر نمیشه همیشه گفتم باز هم می گم سوره نور از زنای اعضای خانواده جلوگیری میکنه به نیت همسرت بخون یه خانمی میگفت همسرم میل به نامحرم داشت هرروز یکبارسوره نور شروع کردم خوندم یادم نیست بعد چند ماه یا یک سال پشیمون شده و از من حلالیت خواسته و دیگه دنبال نامحرم نرفته اگر بچه داری و نمی تونی طلاق بگیری  برای زندگی خودت بجنگ و وقتت به بیهودگی تلف نکن  در کنارش شماره ۱۴۸۰ مشاور رایگان هست و بدون نام و نشونی میتونی کمک بگیری

همش با خودم میگم مرد کثیف تر از این پیدا نمیشه و بعد یه کامنت یا تاپیک دیگه میبینم و میفهمم کثافت مر ...

تا وقتی هم جنسای خودمون کثافت باشن همه چیشونو بکنن تو چشم این و اون چه انتظاری از مردا باید داشته باشیم

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

گفتنش راحته کجا بره؟با کدوم سرمایه؟

هی اره راست میگی زن بیچارس بیچاره 

اون‌از وقتی که شوهرش میمیره اون طور دربه در میشه اینم اینجور 

پس همه چیشو باید به نام خودش کنه و گرنه مهرشو‌بزار اجرا مردک عوضیو 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

تا وقتی هم جنسای خودمون کثافت باشن همه چیشونو بکنن تو چشم این و اون چه انتظاری از مردا باید داشته با ...

گلم این خارجیا با شورتک و تاپ میان مردمشون نگاه نمیندازن کسی تیکه ای بندازه خانوم جرش میده 

این مسائل ما بیشترش بخاطر خفقان هست ما خانوما باید ریکشن بدیم اما همیشه سکوت میکنیم فکر می‌کنیم الان اگه چیزی بگیم ما شدیم ادم بد!

مرد اگه هیزه وقتی فهمیدی باید برینی بهش بگی چشاتو درویش کن ،خیلی چیزام به ذات آدما مربوطه من پدرم بازاری بودن وقتی بچه بودم خانوم میومد مستقیم دعوت میکرد پدرمو تو خونش میگفت پول ندارم بدم بیا ازت پذیرایی کنم!! پدرم انداختش بیرون از مغازش

پدر من ناتوان جنسیه یا مرد نیست ؟ پدر منم هیچ مشکلی نداره اما متعهده و پاکی و عفت زن خودش رو به هر زن نامحرمی ترجیح میده

برگشت به آزادی🕊