2777
2789
نه کی گفته همشون عین همن .فامیلای ما بعد ازدواج جوری میچسبن به زن و زندگیشون که حد نداره .خیلی هم مو ...

مرد خوبم هس نمیگم نیس ولی من دیگه به هیچ مردی اعتماد ندارم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
تا وقتی هم جنسای خودمون کثافت باشن همه چیشونو بکنن تو چشم این و اون چه انتظاری از مردا باید داشته با ...

چ انتظاری از مردا باید داشت ؟؟ 

همسرتون به شما تعهد داره نه همه زنای جامعه باید از همسرتون توقع داشته باشید اتفاقا 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مستش کن یه شب کلی امضا بگیر ازش ارث وپول بعد توافقی جداشو بعد طلاق میفهمه چه غلطی کرده😅😂😂

عزیزم زیاد فیلم نبین 

ادم تو مستی زیاد هم سرخوشی و انرژیش زیاده میفهمه دورش چخبره ، دوما سند باید تو محضر درحضور سردفتر امضا شه

برگشت به آزادی🕊

عزیزم زیاد فیلم نبین ادم تو مستی زیاد هم سرخوشی و انرژیش زیاده میفهمه دورش چخبره ، دوما سند باید تو ...

وایییی نگو

رمانا اینجوره

مست داروییی کن با یه دفترخونه مچ شی حل میشه

چ انتظاری از مردا باید داشت ؟؟ همسرتون به شما تعهد داره نه همه زنای جامعه باید از همسرتون توقع داشته ...

منم همینو میگم 

شوهرم میگه زنا میخارن چرا با اون وضع میان بیرون چون دارن با زبون بی زبونی میگن من خرابم من هستم انقققققد عوضیه

اسی  یک چیز بگم  بهت برنخوره

حرف  همه  روان‌شناس‌ها دنیاست

هر کس   تلاشی   برای  خروج از قربانی بودن نمیکنه

در واقع     خودش از قربانی بودن لذت میبره

چون   دل بقیه براش بسوزه 

و

در ضمن  تغییر و جراحی  درد داره     ولی بعدش  سلامتی

مگر اینکه ترجیح  بدی    درد  جراحی رو نپذیری    طبعا روز به روز  اوضاع بدتر میشه 

از خدا هم کاری بر نمیاد    وقتی ما خودمون   کاری نمیکنیم   جز نفرین  ظالم

منم همینو میگم شوهرم میگه زنا میخارن چرا با اون وضع میان بیرون چون دارن با زبون بی زبونی میگن من خرا ...

دورت بگردم من مگه به خانوما کم پیشنهاد میشه قبول میکنن؟؟

کم موقعیت پیش میاد؟؟ 

موقع ازدواج فقط ی آموزش نیم ساعته جنسی میبینن از تعهد و خودداری هیچی حالیشون نیست همینا اگه زن چادرم بپوشه هزار تصور از اون تو ذهنشون درست میکنن دیدم که میگمااا 

تعهد وقتی قشنگه که شرایط خیانت اوکی باشه و تو متعهد باشی  

وگرنه دیگه تعهد چ معنی داره

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

اسی یک چیز بگم بهت برنخورهحرف همه روان‌شناس‌ها دنیاستهر کس تلاشی برای خروج از قربانی بودن ن ...

باهات موافقم 

از خودم متنفرم از خودم بدم میاد که انقد ضعیفم 

دورت بگردم من مگه به خانوما کم پیشنهاد میشه قبول میکنن؟؟کم موقعیت پیش میاد؟؟ موقع ازدواج فقط ی آموزش ...

اره بخدا من انقد پیشنهاد داشتم ولی همه رو به شوهرم میگفتم 

باهات موافقم از خودم متنفرم از خودم بدم میاد که انقد ضعیفم

عشششقم    یک کاری کن

این مرتیکه   مریض ات میکنه   هزار درد روحی و جسمی

خودش هم  هیچی اش نمیشه

من  دیدم  بارها  که  میگم

بجه هات هم  به والله   پس فردا میگن   میخواستی نمونی