2777
2789
عنوان

وای دیونه شدم هر روز برقا میره

154 بازدید | 17 پست

چقدر سر اعصابمه این موضوع

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه ما از اول زمستون نرفته،کجایی؟

وای از من هر روز خدا میره سمت خوزستان

منم همینمتازه اینکه نمیدونم کی و چه ساعتی میره بیشتررومخمه ...فوبیا دارم تو حمام یا اسانسور باشم ک برق بره ...لعنت بهشون

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اگر مثل ما آپارتمان نشینی و پمپ آب با برق کار میکنه که علاوه بر بی آبی درگیر بی برقی هم میشی که واویلا 🥴

من چند تا بطری آب پر کردن کنار روشویی و ظرفشویی و توالت گذاشتم 

اما ترس برق رفتن تو حموم دارم ☹

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
اگر مثل ما آپارتمان نشینی و پمپ آب با برق کار میکنه که علاوه بر بی آبی درگیر بی برقی هم میشی که واوی ...

باورت نمیشه ولی من تو حموم بودم به آجیم گفتم گوشیو داد دیتم بزور با آب یخ خودمو شستم