2777
2789
عنوان

خانوما شغلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 31 پست
شاغل نیستم نخواهمم بود😃

چراااا

من چندسال خاندار بودم اما خسته شدم من ادم بشور وبساب بغل خونه نیستم بخصوص بعد بچه دیگ دارم روانی میشم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
رشتم برنامه نویسی ولی فعلا انجام نمیدم شغلم از شاخه های آرایشگری یعنی اوضاع خرااااببب انقدر دست تو ک ...

اره ارایشگر ریخته تو شهر فت وفراووون

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تقریبا چند روزه مغازه زدم

مغاره چی منم تو فکرم سرمایه کارم دارم اما جنم و عرضه نه😁😑😑😑

منم دارم معلمی میخونم اصلا قصدش رو ندارم تو حرفه رشتم برم اعصاااااب فولادین میخاد

من رشتم فرهنگیان نبود. 

به خاطر علاقم به نوجونها و تدریس، تدریس می‌کنم. 

ریاضیات مقطع دبیرستان و کنور. 

و زبان انگلیسی. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
زبان درس میدم و دانشجو ام هستم البته شغل موقتمه

زبان یادداشتن یه محبت الهیه

من باید بعد لیسانسم بیوفتم دنبال کلاس زبان 

منم ادم کار لیرون نیستم بدم میاد کسی بهم دستور بده

منمممم ن ادم دستور گرفتن نیستم واسه همین میگم ازاد دیگ

اما متقابلا اصلا اهل بیرونم نیستم کم روام یکم ولی خب چ میشه کرد اوضاع اونطور نیست ک بخورم و بخابم 🥲🥲🥲

زبان یادداشتن یه محبت الهیهمن باید بعد لیسانسم بیوفتم دنبال کلاس زبان

حتما یادبگیر مخصوصا توی کشور ما که خیلی کم زبان بلدن من دیدم دانشجو دکتری بلد نیست روخوانی کنه حتی انگلیسی پست و مقامم داره 

منم دارم معلمی میخونم اصلا قصدش رو ندارم تو حرفه رشتم برم اعصاااااب فولادین میخاد

آجی چند وقت درس خوندی فرهنگیان قبول شدی؟

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
حتما یادبگیر مخصوصا توی کشور ما که خیلی کم زبان بلدن من دیدم دانشجو دکتری بلد نیست روخوانی کنه حتی ا ...

اره میدونم من چون ب فکر مسافرت و مهاجرتم قطعا میرم در حد همون مکالمه روزمره  یاد بگیرم کلاهمو میندازم بالا😆🥲😍کاش بشههههه

آجی چند وقت درس خوندی فرهنگیان قبول شدی؟

ن ن دانشگاه فرهنگیان نیستم 

عزیزم فرهنگیان رشته نیست دانشگاههه

لباس زنونهجنم و عرضه تو جمع کن از کم شروع کن اصلا هم نترس هرچی بترسی بدتره

اره دقیقا میترسم 

اگ ضرر کنه اطرافیان یا همسرم مسخره دستشون میشم

لباس خونگی؟ از کجا میاری؟

من گفتم برم بندر بیارم ارزونه