2777
2789
عنوان

دلم برای مادربزرگ همسرم میسوزه

127 بازدید | 6 پست

همسرش ۲ ساله فوت شده بعد مدتها ترس برش داشته نمبتونه تو خونه ی بزرگگگگگش تنها بمونه میترسه هیچکدوم از بچه هاشم نمیرن پیشش بمونن همشم بهش سرکوفت میزنن و احساس سربار بودن بهش میدن امروز میگه کاش شوهرم زنده بود من اواره نمیشدم خعیلی دلم براش سوخت تا حرفی میزنه همه میتوپن بهش 🥲🥲🥲🥲 چقدر سخته ادم تو پیری تنها و محتاج بچه هاش باشه اگر شرایطشو داشتم میگفتم پیشه خودم بمونه حالا گفتم یه ۲ روز بگمش بیاد اینجا از این قدیمی هاست خعیلییییی پیر و گاهی اوقات دخالتیه اما هیچی تو دلش نیست هربار میبینمش جیگرم کباب میشه براش کاشکی من قبل شوهرم بمیرم منم از تنهایی خعیلی میترسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد بیشعورن میتوپن بهش؟ مامان من ۵ ساله تنها زندگی میکنه کسی بهش بگه بالا چشمت ابروهه جرش میده ۵۴ سا ...

اره میگه میترسم بخوابم مادرشوهرم میگه ترس چی؟ مامان جان دیگه تنهایی باید به زندگیت عادت کنی نمیشه که هر روز خونه یکیمون باشی توهمی شدی چراغ روشن بذار بخواب انقدر دلم براش سوختتتتتتتتت گفت چیکارکنم خدایااااا کاشکی شوهرم نمیرفت مادرشوهرمم گفت حالا که رفته به رحمت خدا میخوای چیکار کنی؟ 

براش پرستار بگیرید، از ته قلبم آرزو میکنم که انشالله بهترینا براشون اتفاق بیوفته❤️

انشالله عزیزم

ادم سرحالیه اما ۸۰ سالشه اما خب ترس افتاده به جونش نوه هاش راچب جن و روح باهاش حرف زدن میگه ترس افتاده به جونم خواب راحت ندارم وقتی تنهام

اگر وضع مالیش خوبه میتونید براش پرستار بگیرید که شبا پیشش بمونه .یا اکر خونش بزرگه یه اپارتمان نقلی براش رهن کنید 

تنهایی خیلی بده 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __