2777
2789
فک میکنین مرد متاهل فیلم پ.ورن میبینه برای دعا و نیایش به درگاه خدا؟خیر میبینه برای خود ار.ضاعی...مر ...

نظر من مهم نیس

همه مردها توی هر سنی این کارو میکنن

اینرو دیگه باید از دکترا بپرسی

نظر من اینه که چون طبیعت مردها با ما فرق داره نباید به همشون تهمت بزنیم و برچسب اختلال جنسی بهشون بزنیم

راستی توی یه تاپیک دیدم نوشته بودین که دیگه شاغل نیستین چرا دیگه ادامه ندادین ؟

سلام

یه مدت از کار و استرس و مسئولیت دور شدم تا به خودم بیشتر برسم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر من مهم نیسهمه مردها توی هر سنی این کارو میکنناینرو دیگه باید از دکترا بپرسینظر من اینه که چون طب ...

با توجه به کامنت اولتون یعنی میفرمایید همه خانم ها کم کاری میکنن ؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

سلام . آهان پس یه جورایی مرخصی گرفتین

استعفا دادم

من توی بدنه دولت شاغل نیستم

با توجه به کامنت اولتون یعنی میفرمایید همه خانم ها کم کاری میکنن ؟

در مقابل طبیعت مردها بله

طبیعت زن اینطور نیست و طبیعی هم هست

ولی اگر از شوهرمون انتظار داریم ما رو تو هر زمانی درک کنه ما هم باید اونا رو درک کنیم

استعفا دادممن توی بدنه دولت شاغل نیستم

چه حیف .امیدوارم بعد از بهبودی کامل دوباره بگردین سر کارتون .الان که خونه هستین و خانه داری میکنین حستون بهتره یا زمانی که شاغل بودین ؟

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹

هیچی نه به روشم نمیارم   خیلی خونسردم می‌دونم کلا حال دعوا ندارم  یه مدت خود به خود هی عضو کانال صیغه یابی می‌کردنش خودشم نمی‌دونست داستان چیه یه روز پیشم نشسته بود یه دفعه زد عضو فلان کانال شدی بچم ترسیده بود می‌گفت این چیه کی منو عضو کرده با یه نگاه اینطوری   گقنم خب هول نشو لفت بده دیگه حالا انگار چی شده