2777
2789

یه خانم یه پسره دو سه ساله کنارش راه میرفت خیلی هم خوشگل بود صداش زد کایا.

من خیلی خوشم اومد اگه برمیگشتم عقب اسم پسرمو میزاستم کایا🥺

به ترکی استانبولی یعنی قایق یا ساحل

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟ چه خوب.خدا حفظش کنه.اره اسم های قشنگی دارن شکر خدا.الانا واقعا اسم های عجیب غریب زیادن

اره همیشه میگه مامان خدا روشکر همینو گذاشتی.من بعد دوتا سقط خدا پسرمو داد دوبار خواب دیدم دیگه همون گذاشتم

اره همیشه میگه مامان خدا روشکر همینو گذاشتی.من بعد دوتا سقط خدا پسرمو داد دوبار خواب دیدم دیگه همون ...

خداحفظش کنه برات عزیزم❤

خودش راضیه؟ماله من که بعد ۲۲,سال راضیه.بچه سومم رو هم باردار بودم می‌گفت پسر شد بزار امیر علی .که دخ ...

اره تا حالا حرفی نزده در موردش.فقط تو کلاسشون پنج تا هم اسم داره.میگه مامان این چه اسمیه گذاشتی که خیلی زیاده😅🤣

همه چی خوب بود تا وقتی که معنیشو گفتین

معنیش میشه قایق! حیف بچه نیست همچین اسمی بذارن روش

تلفظش قشنگه ولی اصلا معنیش خوب نیست

این همه اسم با معنی و قشنگ داریم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اسم دوست و همباشگاهی پسر من کارن و داداشش کایانه 

پسرم میگه چرا اسم منو نذاشتی کایان😐😬

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک