2777
2789
نه عزیزم خیلی عوضیه گذشته خوبی هم نداشتهولی چندماه داره سعی میکنه آدم باشه🤦🏻‍♀️

اگه بدرد ازدواج نمیخوره و داغونه یه فکر درست درمونی نه بخاطر دوستت بخاطر خودت بکن ، سعی کن الان که سنت اوکیه تصمیم درست بگیری من نمیگم چی خودت از زندگی و رابطتت خبر داری ولی همیشه سعی کن مسیر درست و بری

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین کتاب بامداد خمار رو بخون،بخدا که خوشت میاد،همیشه حقیقت تو این دنیا تلخه،حقیقتم اینه که عاشقی کش ...

من خیلی رمان های فارسی خوب خوندم

اینم خوندم عالیه

ولی فرق اون پسره با این پسذی که باهاش میدونید چیه

این دسره با این خیلی عوضیه ولی واقعا باغث پیشرفت تو درس و ظاهر و حتی رفتارم شده 

دقیقا

قشنگم اینجور آدما همش فکر میکنن رهبر توان،خب چه فایده؟ میخای باهاش بری زیر یه سقف و هر روز متلک بشنوی؟ نمیشه خب،راستی ببخشیدا ولی وضعیت مالی این آقا چطوره؟ اگه میخای ج نده البته 

قشنگم اینجور آدما همش فکر میکنن رهبر توان،خب چه فایده؟ میخای باهاش بری زیر یه سقف و هر روز متلک بشنو ...

درست میگی

پولداره پدرش پالایشگاه دارن خودشم اقتصاد خونده 

آدم با کلاسیه 

ولی هرزه است  

درست میگیپولداره پدرش پالایشگاه دارن خودشم اقتصاد خونده آدم با کلاسیه ولی هرزه است

هیچی دیگ، این آقا خیلی خودشو بالا می‌گیره،یکی از دلالیش لابد وضع مالی هم هس،منم واس همین پرسیدم

هیچی دیگ، این آقا خیلی خودشو بالا می‌گیره،یکی از دلالیش لابد وضع مالی هم هس،منم واس همین پرسیدم

اره ولی خب شرایط منم بد نیست

به حال حال روحیم بده تو رابطه باهاش

و امنیت عاطفی ندارم

اره ولی خب شرایط منم بد نیستبه حال حال روحیم بده تو رابطه باهاشو امنیت عاطفی ندارم

الهی بمیرم برات😭تروخدا خودتو نابود نکن،ارزش خودت رو پایین نیار، بخدا همش تجربه س وگرنه منکه اصن با شخص دوس پسرت کاری ندارم