2777
2789
عنوان

تا حالا تنبلی تخمدان داشتین❓

67 بازدید | 11 پست

بچه ها اگه با وجود تنبلی تخمدان باردار بشیم، خطر سقط جنین هست درسته؟

اگه قبل از بارداری بفهمیم تنبلی تخمدان داریم، و بعد از خوب شدن، باردار بشیم، دیگه این خطرات رو نداره؟

من چند ماهه پری نشدم ممکنه مال تنبلی باشه یعنی کلا خیلی منظم نیستم فک میکردم مدلشه ولی دکتر گفت نه☹️

آزمایش هورمون و سونوگرافی باید بنویسه دکتر. من یه ماه پریود نشدم رفتم سونو ، بهم گفتن تنبلی تخمدان داری.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیزی می‌دونی ؟ بهم بگو لطفا. تنبلی تخمدان چیه؟

تنبلی تخمدان راه حل داره

1 حذف قند

2 مرغ حذف

3 ترشی حذف

4 شکر حذف 

5 میوه خشک حذف 

6 روغن صنعتی حذف 

7 ورزش میکنی 

8 سیاهدونه و عسل میخوری

9 هر شب شکمت با روغن سیاهدونه ماساژ میدی

10 دور کمرت یه شال میبندی همممیشه باشه رحمت گرم بشه 

11 پریود تموم شد چسب کمر میزنی 

12 سردی و گرمی غذا ها رو رعایت میکنی 

13 روزی نیم ساعت آهنگ شاد بزار برقص

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تنبلی تخمدان راه حل داره1 حذف قند2 مرغ حذف3 ترشی حذف4 شکر حذف 5 میوه خشک حذف 6 روغن صنعتی حذف 7 ورز ...

عزیزم من وگنم. تقریبا همشونو به صورت خودکار رعایت میکنم. رقص هم میکنم تقریبا هرروز. پس چرا اینجوری شدم؟😭 استرس زیاد کشیدم، از اون نباشه؟

عزیزم من وگنم. تقریبا همشونو به صورت خودکار رعایت میکنم. رقص هم میکنم تقریبا هرروز. پس چرا اینجوری ش ...

استرس خیلی تاثیر داره 

و اینکه متاسفانه ارثی هست 

فقط با رعایت اینا میشه کنترلش کرد 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40