2777
2789

مثلا سفارش کیک 

سفارش لباس 

میکاپ عروسی 

یا هر چی 

من تا حالا دو بار اینجوری شدم اعصابم خورد شده مخصوصا وقتی عکسا رو نگاه میکنم 

شما چیکار میکنین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای عقدم رفتم ی آرایشگاه خیلی گرون لعنت بهش خیلی عذابم داد آرایشگاه کثافت

درکت میکنم 

ببخشید نمیخواستم یاداوری کنم ناراحتت کنم فقط نیاز داشتم یکی باهام همدردی کنه 

مرسی 

الان عکسا رو نگه داشتی؟

هنوز البوم و عکسای عروسیمو نگرفتم و دو ساله عروسی کردم

بهترین سالن ارایشی شهرمون رفتم و گرونترین لباس رو اجاره کردم خیلی خوشگل و ناز شده بودم

آتلیه رید تو عکسام ،خیلی افتضاح بود کارش

فقط عکسا رو ک رفتم دیدم دیگه نرفتم سراغشون

حتی یدونه عکس از عروسیمون نداریم ن رو شاسی،ن البوم ن هیچ

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

آره

تا دلت بخواد

اولین باری که بعد ازدواج خونمونو دیزاین کردیم با همسرم (هر دو معمار هستیم) خیلی واست وقت و هزینه گذاشتیما

ولی اصلا اونی که میبایست نشد، چون سرمون شلوغ بود، طبق برنامه و طرحمون پیش نرفت

انگار خونه رو هر تیکشو از یه جا برداشته بودن

توی کمتر از ۳ ماه کل وسایلا و دیزاین رو مجبور شدیم کامل عوض کنیم

خیلی مورد اینجوری داشتم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
هنوز البوم و عکسای عروسیمو نگرفتم و دو ساله عروسی کردمبهترین سالن ارایشی شهرمون رفتم و گرونترین لباس ...

درکت میکنم حس بدیه 

مرسی که همدردی کردی نیاز داشتم 

ببخشید ناراحت شدی 

آرهتا دلت بخواداولین باری که بعد ازدواج خونمونو دیزاین کردیم با همسرم (هر دو معمار هستیم) خیلی واست ...

خب شما عوض کردین 

من برای تولدم کلی هزینه کردم از گل و کیک و بادکنک تا همه چی میکاپمو گند زد الان عکسامو چیکار کنم نه دلم میاد پاک کنم نه خوشم میاد نگه دارم 

خب شما عوض کردین من برای تولدم کلی هزینه کردم از گل و کیک و بادکنک تا همه چی میکاپمو گند زد الان عکس ...

پیش میاد اینجور چیزا

نگه دار عیبی نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آرهتا دلت بخواداولین باری که بعد ازدواج خونمونو دیزاین کردیم با همسرم (هر دو معمار هستیم) خیلی واست ...

راستی چون شمارو میشناسم و نظرتونو قبول دارم 

میشه لطف کنید تاپیک آخرم رو ی نگا بندازی نظرتو بهم بگی

درکت میکنم ببخشید نمیخواستم یاداوری کنم ناراحتت کنم فقط نیاز داشتم یکی باهام همدردی کنه مرسی الان عک ...

کلا با اینک خوب درستم نکرد کاری ندارم جیغ میزد سرم چون چشمام اشک میومد موقع گذاشتن مژه تحقیرم کرد بهش گفتم دلم میخواد صورتم پر تر معلوم شده کف مکه من جراحم خودت مسخره کردی و میخواست ازم پول اضافه بگیره ک نزاشتم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
راستی چون شمارو میشناسم و نظرتونو قبول دارم میشه لطف کنید تاپیک آخرم رو ی نگا بندازی نظرتو بهم بگی

تاپیک کاپشن؟