2777
2789
عنوان

بیاید ببینید شوهر سابقم چی فرستاده حالم خیلی بدههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 54 پست
ببین من از حواشی حرفاتون یه چیزایی فهمیدم در همون حدم جوابتو میدم ،من دیگه خوشگل افتادم تو این بازی ...

وقتی نداره از کجاش میخوای مهریه و اجرت المثل دربیاری؟ اگه نداره طلاق بگیر برو‌تا جووونی خودتو پیرنکن پای چیزی ک وجود نداره.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ببین من از حواشی حرفاتون یه چیزایی فهمیدم در همون حدم جوابتو میدم ،من دیگه خوشگل افتادم تو این بازی ...

حقیقتا با این حرفاش دلم براش سوخت 😐

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقیقتا با این حرفاش دلم براش سوخت 😐

منم😐

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بابای الدنگش 😔

یعنی حقوقش ۱۰ تومانه و تو هم مهریه میخوای بگیری و هم اجرت المثل و هم دیه ؟؟؟!!!!!!

مگه داره که بده ؟؟؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
تو این پیام به نظر میاد حق با این آقا هست ( اگه بحث خیانت نبوده ) غارتگری نیست که 😮‍💨

بابا کتکم زده بود دیه زدن براش همین 

الانم مهریمو گزاشتم اجرا داره حرص اونو میخوره 

اره بابا مثلا مرده😭🤦🏻‍♀️

نه چیز بدی ننویس ،ممکنه بخاد کاری کنه که برعلیه تو بشه و یه جورایی حقت رو نده ،تو جواب دادن محتاط باش حتی شاید زنگ بزنه صداتو ضبط کنه یا جواب نده،،یا بگو این حرفارو از کجا درآوردی