2777
2789
عنوان

بیاید ببینید شوهر سابقم چی فرستاده حالم خیلی بدههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی گفته یه چت ساده هم رو پاک میکنید😐

ناشناس من🩶🌱  https://daigo.ir/secret/4766024875   جهت اطلاع ثانوی تازه نامزد کردم گفتم در جریان باشین خدافظ😐✨ৎ୭֪֢ یک بیت و هزار حرف:از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند؛ من چنانم که محال است کسی درک کند..!     

اجرت المثل چه کوفتیه دیگه.مهریتو داری میگیری راهتو بکش برو دیگهمنم از این زنای گشنه راستش خوشم نمیاد ...

البته ما که نمی دونیم قضیه از چه قراره ، اگر زنی الکی بره دنبال دادگاه و مهریه و... آره حق باشماست .

اما اگر مردی اهل کتک زدن و خیانت باشه ، حتی اگر به پول اون مرد هم احتیاجی نیست باید تا ته شیره جونش رو بکشی بیرون . تا دیگه از این غلطا نکنه

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
بابا کتکم زده بود دیه زدن براش همین الانم مهریمو گزاشتم اجرا داره حرص اونو میخوره

مگه طلاق نگرفتی!!

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
اجرت المثل چه کوفتیه دیگه.مهریتو داری میگیری راهتو بکش برو دیگهمنم از این زنای گشنه راستش خوشم نمیاد ...

بابا این دوساله منو اذیت میکنه مهریمو نمیده من ن نفقه گرفتم ن اجرت المثل این تو دادگاه گفته دارم اجرت المثل میدم که مهریه نده منم از حرص این تهمتاش میخوام بزارم اجرا ک اینارو فرستاده

انجمن تیپا سواران همینا هستن ، تا طرف رو بدبخت نکنن دست بر نمی‌دارن واقعا این همه گدا بازی و تیغ زدن درست نیست 🤦‍♀️

چرا

ناراحت نشی اینقدر رک حرفمو میگما، من از اصل قضیه خبر ندارم ولی با این حرفا، احساس کردم قصدت فقط تیغ زدنه ، بازم میگم قصد جسارت ندارم فقط حسمو گفتم

وگرنه آقایون بیچاره زیر بار خرج و گرونی کمر خم کردن و همه اکثرا کم حوصله و عصبی...و خیلی از خانوما درک نمیکنن و همین باعث اختلاف و اعصاب خوردی میشه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

دوباره بزارررر

ناشناس من🩶🌱  https://daigo.ir/secret/4766024875   جهت اطلاع ثانوی تازه نامزد کردم گفتم در جریان باشین خدافظ😐✨ৎ୭֪֢ یک بیت و هزار حرف:از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند؛ من چنانم که محال است کسی درک کند..!     

اسی اولین قدم این بود شمارتو عوض کنی اینجوری حداقل حرص نمیخوری سر پیاماش

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...