2777
2789
عنوان

بیاید ببینید شوهر سابقم چی فرستاده حالم خیلی بدههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 54 پست
این پیامش هم میتونی به عنوان تهدید زمینه‌ی پرونده کنی و ازش شکایت کنیهیچ گه‌ی نمیتونه بخوره باد هواس ...

با این پیام میتونم شکایت کنم؟

آخه خیلی دیوانس حقیقتا ترسیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انجمن تیپا سواران همینا هستن ، تا طرف رو بدبخت نکنن دست بر نمی‌دارن واقعا این همه گدا بازی و تیغ زدن ...

وا چقد عنی تو

اصن چی حالیته؟ 

همین امثال شما توسری خورا مردارو پررو کردید

یارو زده طرفو کتک زده بدبختش کرده ب طلاق کشوندتش حق خودشو میخواد بگیره تو زر میزنی؟

انجمن تیپا سواران همینا هستن ، تا طرف رو بدبخت نکنن دست بر نمی‌دارن واقعا این همه گدا بازی و تیغ زدن ...

عزیزم توروخدا اول ی بپرس از من بعدا نظر بده

این آقا من ازش ن نفقه گرفتم ن اجرت المثل فقط مهریه گزاشتم اجرا دوسال اذیت میکنه مهریه نده

اونجا الکی گفته دارم نفقه و کلی بدهی میدم که مهریه نده

ی ریال نداده هنوز 

بعد الان من حرصم گرفته میگم من نه نگرفته شدم آدم بده پس بزار منم اذیت کنم ک شروع کرده تهدید

قضاوت نکن تو که از اصل قضیه خبر نداری ، چرا ما زنها به خودمون رحم نداریم. 

اون زنی که بی دلیل پا میزاره رو خرخره مرد و ازش پول میتیغه بحثش جداست . 

ولی ممکنه مردی انقدر زنش رو کتک زده باشه واذیتش کرده باشه و خیانت کرده باشه ، که کمترین انتقامی که میشه ازش گرفت همین مهریه باشه‌ 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣