2777
2789

بچه ها اصن حس بدی دارم نمیدونم چجوری توصیفش کنم 

دلم میخواس الان یه شهر دیگه مشغول تحصیل باشم و دوست پسر داشته باشم و کافه برم باهاشون عشق و حال کنم بعدشم با دوستام بریم بگردیم این شهر اون شهرو .  خانوادم اجازه میدادن خودم خواستم ازدواج کنم الان شوهرم اجازه نمیده حتی باشگاه برم 😐 همش تو خونه سرگرمیم شده آشپزی و خونه تمیز کردن 

هرچند وقت یبار این حس میاد سراغم دست خودمم نیست با اینکه شوهرم خیلیی خوبه از همه لحاظ ولی یهو ازش بدم میاد همش میگه چیشده نمیدونم چی بگم بهم میگه تو مودی ای ولی دست خودم نیست خب 

مجردی خیلی خوبی هم داشتما ولی باز حسرت دارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موودی هستی واقعا طوری که تعریف کردی!

متاسفانه روز اول باید به اینا فکر میکردی

الان هم با جامعه ای که داریم طلاق بگیری حتی دوس پسر هم به چشم عاشقانه نگات نمیکنه و فقط...

مگه نمیدونستی قراره محدودت بکنه؟

نه اخه شوهرم خیلی خوبه از همه خاستگاریم بهتر بود الانم میگم اگ جدا شم و این کارارو بکنم دیگه بهتر از این گیرم نمیاد ولی همش این فکرا هست باز😐

نه اخه شوهرم خیلی خوبه از همه خاستگاریم بهتر بود الانم میگم اگ جدا شم و این کارارو بکنم دیگه بهتر از ...

کجاش خوبه وقتی حتی نمیزاره یه باشگاه بری؟ 

حداقل برو بیرون ی قدمی بزن 

من میپوسم اینطوری

ای کاش من جای شما بودم 

از مجردی و دوست پسر داشتن خسته شدم 

الان زندگی شما آرزوهای خیلی هاست 

تا کی کافه رفتن ؟؟؟تا کی دوست پسر داشتن!؟؟

بچسب به زندگیت و خوشحال باش 😉

خدایا مرسی ♥️
من یه شهر دیگه درس میخونم ولی آرزوی ازدواجو دارم 😂

من همه دوستام دارن میرن دانشگاه با همشون قطع رابطه کردم چون هر سری ای ک باهاشون بیرون میرفتم میومدم خونه گریه و اینا از شوهرم متنفر میشدم 

چون کارایی رو میکردن ک من عشقشو داشتم