2777
2789
وقتی که بخاطر علاقه یه سری کارا کردم و بعدش همون‌آدم منو تنها گذاشت ولی من نتونستم دوریشو تحمل کنم و ...

مشکل ما کمبود عزت نفسه و به محض این که این کمبود برطرف بشه ملکه میشیم و بقیه برامون دستوپا میشکونن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی گلمدیابت داره انسولین میزنه

چیزی نیست که دختردوستم سه سالش دیابتی هستش باید بهش برسین وحواستون به رژیم غذایی اش باشه انشالله درمان خوبی براش پیداکنن واینهمه ادم ازدیابت نجات پیداکنن

گاهی انسانم آرزوست
کی همچنین حرفی زد بهتون؟

خیلیاااا 

دکتر 

خانواده هااا 

مادرم ک نذر کرده بود سقط بشع تا من آسیب نبینم 

جاریم ک میگفت دیوونه نشو غصه نداره ک این نشد یکی دیگه ...

و من اون بچه چند هفته اییو از کل دنیا بیشتر دوست داشتم و از دست دادنش اونم بی دلیل و با اون خابی ک دیده بودم داغونم کرد هنوزم اعصابمو خورد میکنه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
چیزی نیست که دختردوستم سه سالش دیابتی هستش باید بهش برسین وحواستون به رژیم غذایی اش باشه انشالله درم ...

عزیزم دیابت نوع یک فقط وابسته به انسولینه راه حل دیگه ای نیس💔🥲

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
مشکل ما کمبود عزت نفسه و به محض این که این کمبود برطرف بشه ملکه میشیم و بقیه برامون دستوپا میشکونن

مشکل من این هم‌نیس متاسفانه من واقا از ته دلم دوسش دارم بدون هیچ دلیلی .بخدا قسم پیشنهاد یه کسایی رو رد کردم بخاطر پارتنرم که دوستام باورشون نمیشد .من جدی فقط همین یه نفرو میخوام:)

همون لحظه ای که کسی نبود گواهی فوت و شناسنامه بابامو ببره باطل کنه خودم بردم اون لحظه منن مردم

چندسالتون بود ??یکیومیشناسم دختره 15سالش بود گواهی دفن پدرشو گرفت وشناسنامه پدرشوباطل کرد میدونم خیلی تلخ ولی هستن ادمایی که ازماسخت ترگذروندن خداپدرتونورحمت کنه ♥

گاهی انسانم آرزوست
مشکل من این هم‌نیس متاسفانه من واقا از ته دلم دوسش دارم بدون هیچ دلیلی .بخدا قسم پیشنهاد یه کسایی رو ...

چندسال دیگه میفهمی چ اشتباهی کردی به خودت سخت نگیر عزیزم