2777
2789
عنوان

چطوردختره بیست وپنج سالشه ازدواج نکرده😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 80 پست
اره درسته اینم هستواینکه من رفته بودم جای دیگه هم چندروز ک بیکاربودم که کارکردم.انتظارداشتن به اونام ...

چون همکارن از زندگیت نگو از اتفاقات داری چیکار میکنی میخوای چیکار کنی امروز چی شد سخته ها منم همین مشکلو دارم ولی قبل اینکه بگی به خودت تکرار کن ۱۰ بار تا هیجانت کنترل شه نگی ، نباید میزاشتی حد و مرز ها بگذره چون زیاد از حد راه دادی نسبت بهت حس برتری میگیرن با اینکه پایین تر از توان من همین اینایی که میگم تا همین امروز دارم تجربه میکنم برا همین میگم نه توهین کن نه چیزی معمولی باش ولی همزمان غریبه .

خیلی کارخوبی‌میکنی من خودم اونقداهل دوستی نیستم خیلی کم صمیمی میشم کلاچندین ساله صمیمی ترین دوستم هم ...

آره آدم نمیتونه به چشاش اعتماد کنه چه برسه یه رفیق

خوشبخت و خوشحال باشید کنارهم عزیزدلم😘🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=365742137]درست میگی واقعا ولی از یجای حرفاشون خیلی دلم شکست که گفتن من مریضم مشکل جسمی دارم و بهشون نگفتم ا ...[

اره خب همین بده.

میبینی اون لحظه یه چرتو پرتی گفتن ولی دوس نداشتن تو بشنوی و جراتشو نداشتن رو در رو بهت بگن.

حالا بخدا فقط بخاطرِ خودت میگم که ارامشتو به هم نزنیمن از این کارم راضی ام که حتی الامکان نمیذارم بفهمم کسی پشتم‌غیبت کرده.

شوهرم یه سری رفت خونه مادرش و بهش زنگ زدم بعدش که میخواستم قط کنم دیدم شوهرم هنوز قط نکرده بود،صداشون داشت میومد که اسم پدرِ منواوردن و یه چیزی گفتن فهمیدم دارن غیبت میکنن‌همونجا سریع خودم قطش کردم.بخدا قسم هرکس دیگه بود تااخر گوش میداد و تازه یه شر هم به پا میکرد ولی من گفتم نه اهلِ دعوام که الان برم‌گیساشونو بکنم نه انقد ادمِ محکمی هستم که ارامشمو به هم نزنم و ریلکس باشم،پس قطش کردم حداقل تپش قلب نگیرم.

به شوهرم الکی گفتم گوشیو قط نکردی همه حرفاتونو شنیدم خودشو خیس کرده بود😒

نمیدونم چیا گفتن که ترسید ولی اخر بهش گفتم نترس قطش کردم نشنیدم حرفاتونو

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...