2777
2789
عنوان

چطوردختره بیست وپنج سالشه ازدواج نکرده😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 80 پست
این ضبط صوت کیفیت صداش خیلی خوبه دانلودش کنرفتم توضبط زدم ک ضبط شه بعد خارج شدم ازبرنامه و دکمه بغل ...

وااای اسی بخدا کارِت زشت بوده😬

هم حالِ خودتو خراب کردی با حرفاشون،همم اینکه وارد حریم خصوصیشون شدی.

پیامبر هم گفته استراق سمع نکنین خیلی اشتباه کردی.چقد خجالت بکشن اگر بفهمن حرفاشونو شنیدی

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

وااای اسی بخدا کارِت زشت بوده😬هم حالِ خودتو خراب کردی با حرفاشون،همم اینکه وارد حریم خصوصیشون شدی.پ ...

اونابنظرم بیشتربایدخجالت بکشن ک حرف مفت زدن وکلی قضاوتم کردن😔خدانگذره ازشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکن گلم چراعذاب روحی میدی ب خودت کنکاش‌نکن جزخودت ب کسی آسیب نمیرسه حالاهمین اسی پشیمون ازکارش

آره خوب حرف شما کاملا حق و منطقی هست 

من میدونم اونا پشتم چی میگن کاملا میدونم چیا میگن ولی یه مرضی دارم دیگه از اینکه هیچوقت باهام صادق نیستن و اضافه ام بدم میاد احساس میکنم همیشه یه کاسه ای زیر نیم کاسه است و مطمعنم روزی رو میشه از اونجایی که میتونم از رفتار هر فرد آ

کاری که قراره با من رو رو بکنه رو تشخیص میدم از اینم مطمعنم

نه دیگههه عمرا چیزی نمیگمحتی حرفایی ک اززندگیم پیششون گفته بودموهم تحلیل میکردن وقضاوت

یه چیز میگم بهت به شدت رقیب میبیننت در اون حد به زندگی خصوصی و جزئیات زندگی میرسن من الان تقریبا هم سن توام و واقعا تعجب کردم چون جدا ما سنی نداریم ازدواجم که زوری نیس شرایط میخواد مرد هم قحطی نیس فردا مردیم فک نکنم فرشته بپرسه چرا ازدواج نکردی ولی قطعا میپرسه چرا غیبت کردی ! حسودن حسوددددد اینجور ادما برای پیشرفت زهرن یه کار کنی میبینی مثل تو لباس میپوشن دنبال عطرن مثل تو آرایش میکنن مثل تو دنبال کاری بری به تته پته میوفتن رقیب هم حسوده دیگه ولی اینا از اون رقیب به دردنخوران از اونا نیس که دشمن عاقل باشه بکشدت بالا از اینا که خیلی حرف میزنن

آره خوب حرف شما کاملا حق و منطقی هست من میدونم اونا پشتم چی میگن کاملا میدونم چیا میگن ولی یه مرضی د ...

هیچوقت خودتواظافی ندون ازشون جداشودوست خوب پیداکن نیازی نیست ک بااینجورکسایی کناربیایی 

اسی جان یه مثال میزنم الان اگه این تاپیکتو همکارات ببینن چی؟تو اینجا داری درددل میکنی و بهشون فحش میدی ولی دوس نداری اونا بفهمن،درسته؟

خب هممون همینیم عزیزم یه حرفایی از کسایی میزنیم حتی پشت خانواده هامونم ممکنه چیزی بگیم ولس دلمون نمیخواد اونا بفهمن.اگه غیبی میکنیم دلیل نمیشه که از اون شخص متنفریم یا داریم قضاوتش میکنیم،دیگه صحبت کردن درباره دیگران شده عادت روزانه ی هممون.

قرار نیست خودم از همه حرف بزنیم ولی کسی پشتِ سر بهمون تو نگه.

خزنداداشِ خودم هر انچه بگی پشتمون گفته بود هی میگفت،بعد همیشه استوری میذاشت که حلال نمیکنم کسی غیبتمو کنه،حلال نمیکنم فلان بشه،اصلا انگار نه انگار که خودش پشتِ سر همه رو میشست پهن میکرد.

این یه جکر خودخواهیه

به همه حق بده که غیبتتو کنن چون خودتم غیبت میکنی.ارامشِ خودتو به هم نزن بیخودی

یه چیز میگم بهت به شدت رقیب میبیننت در اون حد به زندگی خصوصی و جزئیات زندگی میرسن من الان تقریبا هم ...

اره درسته اینم هست

واینکه من رفته بودم جای دیگه هم چندروز ک بیکاربودم که کارکردم.

انتظارداشتن به اونام بگم بیایین

چون ازرفتاراشون خوشم نمیاد بهشون نگفتم

بعد ک فهمیدن بدشون اومد هی زرمیزدن پشتم

منم منظورم اونا بودن اسی

گفتم ینی اونا اگر بفهمن حرفاشونو شنیدی خیلی خجالت زده میشن

اسی جان یه مثال میزنم الان اگه این تاپیکتو همکارات ببینن چی؟تو اینجا داری درددل میکنی و بهشون فحش می ...

درست میگی واقعا

ولی از یجای حرفاشون خیلی دلم شکست

که گفتن من مریضم مشکل جسمی دارم و بهشون نگفتم

این حرفشون؛ دیگه مثل تهمته

هیچوقت خودتواظافی ندون ازشون جداشودوست خوب پیداکن نیازی نیست ک بااینجورکسایی کناربیایی

مامانم نمیزاره 

دوست آره کلا با همه دوستم.ولی بعد اخلاق اینا دیگه با هیچکس صمیمی نشدم و نمیشم وگرنه الانشم دوسه تا دوست دارم که نصبت با دیگران راحت ترم باهاشون ولی صمیمی نیستم هصلااا باهاشون مثل همه که با هیچکس صمیمی نیستم

دوستا خیلی زود آدما رو میفروشن نو که اومد به بازار کهنه شود دل آزار

دوست دارم زندگی شخصی خودم حتی کوچکترین چیزها مخفی بمونن دوست نداره عین صندق باز کنم برای همه

مامانم نمیزاره دوست آره کلا با همه دوستم.ولی بعد اخلاق اینا دیگه با هیچکس صمیمی نشدم و نمیشم وگرنه ا ...

خیلی کارخوبی‌میکنی من خودم اونقداهل دوستی نیستم خیلی کم صمیمی میشم کلاچندین ساله صمیمی ترین دوستم همسرمه