2777
2789
عنوان

لعنت به طلاق و مهریه خدایا این چه سرنوشت شومی بود 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 114 پست
چون بچه داره خیانت و ببخشه؟ همون بچه اگه کار پدرش ادامه پیدا کنه یا چند سال دیکه بفهمه بهش سرکوفت می ...

شوهرش هرزه نیست اشتباه کرده 

چون پشیمون شده

شما آتیش رو تندترش نکن

من فرزند طلاقم و واقعا طلاق چاره کار بابا و مامانم بود

و  همین طلاق تو سرنوشت منم تاثیر گذاشت و خواهر و برادرم...

هر چند برا زندگیم خیلی تلاش کردم ولی باز ضربه خوردم

مرده شور اون خانواده رو ببرن نمیدونم چرا این مادر شوهر پدر شوهرا بچشون هر گوهی بخوره پشتشن و کاراشو ...

بخدا من خیلی تو زندگی پسرشون سختی کشیدم خیلی یعنی هر کی دیگه بود عمرا تحمل نمیکرد حالا به جای اینکه به پسرشون بگن بیشتر هوای زنو بچت رو داشته باش حمایتشم میکنن یه سری به شوخی بهم گفت میرم یه زن دیگه میگرم منم گفتم تو اینکارو بکن بیین من یه روز ابنجا میمونم دیدم مادرش برگشت بهم گفت حالا کجا میخای بری مگه جایی هم داری که بری😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرش هرزه نیست اشتباه کرده چون پشیمون شدهشما آتیش رو تندترش نکنمن فرزند طلاقم و واقعا طلاق چاره کار ...

منم بچه ای هستم که مادرش طلاق نگرفت و موند مثلا بخاطر بچه و... ولی بخاطرش خیلی ضربه خوردم

بخدا من خیلی تو زندگی پسرشون سختی کشیدم خیلی یعنی هر کی دیگه بود عمرا تحمل نمیکرد حالا به جای اینکه ...

عزیزززمممم🥺💔 الهی لال بشن همه این مادرشوهرایی که زبونشون تیزه 

بخدا منم از ۱۴ سالگی عروسشون شدم یعنی از همون موقع همش تیکه و حرف بارم میکرد چون بچه بودم فکر میکردن میتونن هرچی دلشون میخواد بهم بگن منم که لالم 

دیکه صبرم تموم شد الان هرچی بگن جوابشونو میدم واسه همین قطع ارتباطیم چون به نظرشون من زبون درازم نباید جوابشونو بدم

خب اذیتش نکن وقتی هنوز به هرزگی و مرتب خیانت کردن نرسیدهوقتی پشیمون شدهیکبار ازش قول بگیر که خیانت ن ...

خب من سعی کردم ببخشیم چون خیلی دوسش داشتم  وگفتم خب بلاخره یه اشتباهی کرده ولی خب الان این کاراش چه معنی ای میده جلوم ابراز پشیمونی میکنه وپشتم کارای دیگه؟

عزیزززمممم🥺💔 الهی لال بشن همه این مادرشوهرایی که زبونشون تیزه بخدا منم از ۱۴ سالگی عروسشون شدم یعن ...

من خیلی بهشون احترام میزارم حتی بچه های خودش این قدر بهش احترام نمیزارن حقم نبود باهام اینکارو بکنن

اگه هرزه نیست وپشیمون شده پس این جمله عاشقانه رو برا کی نوشته ؟

ببین 

کاری کن جمله برای تو نوشته بشه 

هر جور که میدونی و میتونی 

مردا همینن یا احساسین و زود از دست میرن یا 

عاقلن و خیانت نمیکنن ولی خسته کننده ان و خنثی هستن به شدت

هرزه الان معنیش اینه که با آدمای جور واجور بره..

ببین کاری کن جمله برای تو نوشته بشه هر جور که میدونی و میتونی مردا همینن یا احساسین و زود از دست میر ...

به من میگه نمیرم با کسی اگه هم برم به خاطر پولشه خب اگه هم به خاطر پول باشه بازم کار درستی نیست

منم بچه ای هستم که مادرش طلاق نگرفت و موند مثلا بخاطر بچه و... ولی بخاطرش خیلی ضربه خوردم

منم دوره اول زندگیم مثل تو بودم و خیلی ضربه خوردم

و دوره بعد بعد دبیرستان رفتن  طلاق گرفتن

من با طلاق تو موارد حاد موافقم  وقتی آخرین راه 

هزار راه نرفته باشه

منم دوره اول زندگیم مثل تو بودم و خیلی ضربه خوردمو دوره بعد بعد دبیرستان رفتن طلاق گرفتنمن با طلاق ...

منم میگم شاید در حق من نامردی کرد ولی برای دخترم پدر خوبیه از اون طرفم میگم اگه بمونم غرورم له میشه چون بهم گفتن جایی رو نداری بری این حرفشون برام خیلی سنگینه

خب من سعی کردم ببخشیم چون خیلی دوسش داشتم وگفتم خب بلاخره یه اشتباهی کرده ولی خب الان این کاراش چه ...

ازش بپرس با مهربونی و لوس شدن

بگو قلب رو برا من گذاشتی؟...

ببین چه جوابی میده

شرمنده ات میشه...چون هنوز دوستت داره...

ببین زن باهوش و عاقل بعضی جاها برا حفظ زندگیش خودش رو به خریت میزنه

در صورتی که حواسش به همه جا هست

نه اینکه مرتب مچ بگیره و حرمتا رو بشکنه

ازش بپرس با مهربونی و لوس شدنبگو قلب رو برا من گذاشتی؟...ببین چه جوابی میدهشرمنده ات میشه...چون هنوز ...

قلب رو برا من نذاشته مطمنم 

منم با بدی تا حالا باهاش حرف نزدم چون به شدت ادم لجبازی و میدونم بدتر میکنه واینکه دوست ندارم حرمتای بینمون شکسته بشه 

هنوز به روش نیاوردم میترسم بحثمون بشه ومن رو عصبانیت تصمیم اشتباه بگیرم