2777
2789
عنوان

لعنت به طلاق و مهریه خدایا این چه سرنوشت شومی بود 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2358 بازدید | 114 پست
شما مهرتونو کامل گرفتین ؟قسط بندی کردین ؟

ن چون کار ب طلاق نکشید برگشتم ولی کل کارا رو خودم کردم نیاز ب وکیل نبود،فقط سعی کن از دارایی هاش کپی بگیری قبل رفتن و اینکه شناسنامتو همراه عقدنامه ببری محضر اول شکایت نفقه کن ولی جلو حساباش نبد همینکه ۶ماه نفقه نداد حق طلاقم میدن بت راحت،بعد ک جدا شدین شکایت کن واس مهریه این روش خوبیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا که مرددم برا طلاق دارایش رو زده به اسم مادرش

وای چ بد اگ تازگیا زده میتونی ثابت کنی ولی چندسال بگذره  یکم سخت میشه،عجب جونوریه

ولی مشکلت حاد نیستا اکثر مردا شیطونی میکنن نادیده بگیر علاقتو بش صفر کن ایطور اذیت نمیشی

نمیدونم چرا ما زنای ایرانی انقد طالب محبتیم اونم از یه عوضی ک ازش ضربه خوردیم

فعلا که مرددم برا طلاق دارایش رو زده به اسم مادرش

حرف مادرشوهرالدنگتم فراموش کن از سر حسادت خاسه خوردت کنه،از لج اونم ک شده بچسب ب زندگیت و بچت فک کن الان تو یه خونه تننا با بچت زندگی میکنی شوهرتم یه کارگر غریبس ک میاد لقمه نونی میده و میره آدم حسابش نکن

وای چ بد اگ تازگیا زده میتونی ثابت کنی ولی چندسال بگذره یکم سخت میشه،عجب جونوریهولی مشکلت حاد نیستا ...

نه چند سال پیش این کارو کرده 

فعلا که دارم سعی میکنم بهش فکر نکنم وخودمو سرگرم کنم تا ببینم بعد چی میشه

بخدا ک ما بدون محبت شوهر هم میتونیم شادزندگی کنیم منتها بلد نیستیم کاش همه یروزی یادبگیریم ک فقط عاش ...

من دیگه به محبت اون نیاز ندارم چون سرد شدم ازش دلم میخاد یه جوری حالشونو بگیرم به خاطر کاراشون میخام بچزونمشون

ب خودت زمان بده،منم مادرشوهره خیلی میتازوند حالا ک سنش رفته بالاتر کم مونده گریه کنه از بی محلی و بی محبتی من 

قبلا میدید چ مهربونم و بش سرویس میدم قدرندونست الان متوجه شده ک دور دور منه و کاری ازش برنمیاد طوری ک الان ازم میترسه قبلا ترس نداشت و همچی برعکس بود