2777
2789

سلام جواب ام ار ایم اومد زده پارگی بینابینی یاهمون درزی جزعی ولی هیچ دردی ندارم فقط زانوم  تق تق میکنه 19سالمه کسی تجربه داره؟ اینجور آسیبا باید جراحی بشه یا با درمانهای غیر جراحی و... میشه دوباره فعالیت شدید انجام داد؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا همین اتفاق برام افتاد.

یه روز از کوه می اومدم این اتفاق برام افتاد

و نتیجه ی ام آر آی همین بود.

من نیاز به جراحی داشتم.

ولی من خیلی پیاده روی میکنم.

از قضا همون موقع هم آسانسورمون خراب بود و مجبور شدم با اون درد از پله بالا برم.

ولی😍

بعد که رفتم نوبت عمل بگیرم دکتر نتایجمو دید و گفت ورزشکاری؟

گفتم نه ولی پیاده روی خیلی میکنم.

گفت همون باعث شده درمان بشی و دیگه نیاز به جراحی نداری.

چند بسته قرص بهم داد و  ده جلسه فیزیوتراپی برام نوشت

از شما چه پنهون فیزیوتراپی هم نرفتم😁ولی دارو ها رو خوردم و پیاده رویمو زیاد کردم. و زانوبندم زدم.

دو ماه نشد که خوب شدم.

الان حدود ۶ ماه ازون جریان میگذره و زانوم حتی صدا هم نمیده.

ولی مراعات میکنم.مثلن قبلن مثه بچه ها از جفت پله میپریدم الان دیگه نمی پرم😅 میتونم بپرما 

ولی مراعات میکنم

دقیقا همین اتفاق برام افتاد.یه روز از کوه می اومدم این اتفاق برام افتادو نتیجه ی ام آر آی همین بود.م ...

زانوی شما هم صدا میداد؟ موقع باز کردن صدا میده درسته؟ بعد پارگی رباط صلیبی شما خفیف بود یا نیمه؟ مال من زده بود 

Partial interstitial tearing 

بله صدا می داد

به مرور دردش زیاد شد.

خیلی زیاد.اصلن نمی تونستم تکونش بدم.درجه ۲ بود.

ولی من برای حفظ استایلم(چون به شدت خوش اندامم) نمی خواستم پیاده روی رو حذف کنم و با وجود اینکه خانواده جلومو میگرفتن که با این پاهات نرو پیاده روی ولی به حرفشون گوش ندادم

البته باز هم با دکتر مشورت کن.

ولی به نظرم پیاده روی مثه فیزیوتراپی عمل میکنه برات

بله صدا می دادبه مرور دردش زیاد شد.خیلی زیاد.اصلن نمی تونستم تکونش بدم.درجه ۲ بود.ولی من برای حفظ اس ...

جواب آزمایشتون هست هنوز؟ من پیش دوتا دکتر  نامی رفتم گفتن نگرانی نداره هیچی نیست پیش فیزیوتراپ رفتم گفت بدبخت شدی فلان

جواب آزمایشتون هست هنوز؟ من پیش دوتا دکتر نامی رفتم گفتن نگرانی نداره هیچی نیست پیش فیزیوتراپ رفتم ...

نمی دونم کجا گذاشتمش آخه.

ولی به نظرم به حرف دکترا گوش کن.

ولی پیاده روی برو.

زانوبندم بزن.

حتی ممکنه توی خواب از درد از خواب بیدار بشی اول هاش.ولی نگران نباش.

خوب میشه بدون جراحی

نمی دونم کجا گذاشتمش آخه.ولی به نظرم به حرف دکترا گوش کن.ولی پیاده روی برو.زانوبندم بزن.حتی ممکنه تو ...

مال من هیچ دردی نداشت فقط صدا میده موقع باز کردن زانو دکتر ارتوپد گفته عضلات ضعیف شده بخواطر اونه

مال من هیچ دردی نداشت فقط صدا میده موقع باز کردن زانو دکتر ارتوپد گفته عضلات ضعیف شده بخواطر اونه

ممکنه دردش شروع بشه.

ممکنم هست خیلی خفیف باشه و اصلن درد نگیره.

در هرصورت جای نگرانی نیست