2777
2789

قصد اونا شوخی باشه اما شما ناراحت شین ؟

فکر میکنین که آدم باید یه حد و حدودی داشته باشه با دیگران یا من پارانوئیدم؟

بله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره بیشترشون از عمد بوده 

گاهی ام غیر عمد در هر صورتی من فکر می‌کنم اون حرف زشت از عمد گفته میشه نه غیر عمد 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میگن شوخیه ولی زبونشون ماره.

یبار سر یکیش قشنگ اشکم درومد

تو جمع هم‌بودیم به بهانه سرویش بهداشتی رفتم اونجا گریه کردم.

بعد طرف و از ذهنم پاک کردم دیگه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بله قصدشون هم مثلا شوخی بوده در واقع میدونستن که اون موضوع نقطه ضعفه منه

دقیقا منم از اینجور شوخی ها که میدونن نقطه ضعفمه و ازارم میده اما تکرارش میکنن ناراحت میشم 

حتی اگه واقعا تو دلشون چیزیی نباشه 

اونا اینو روال میدونن ولی من خوشم نمیاد میدونی؟

بله

پارانوئید چیز دیگس نه شوخی منخ سالمم شوخی سرم نمیشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

هیچکس حق اینو نداره با نقاط ضعف دیگران شوخی کنه

چون این شوخی نیست توهین 

دل میشکنه پس شوخی نیست

اون شخص اینو میدونه و اون حرف میزنه 

پس عمدیه

من هرگز نبخشیدم این مورد و ابدا نمیبخشم چون با بخشیدن این افراد به قلبم به روحم به اعتقاداتم بی احترامی کردم 

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

آره بیشترشون از عمد بوده گاهی ام غیر عمد در هر صورتی من فکر می‌کنم اون حرف زشت از عمد گفته میشه نه غ ...

اره شاید ولی نمیدونم چطور باید به دیگران بفهمونم من از اون شوخی خوشم نیومده اکثرا بهشون برمیخوره

بله

اره شاید ولی نمیدونم چطور باید به دیگران بفهمونم من از اون شوخی خوشم نیومده اکثرا بهشون برمیخوره

بزار بربخوره وگرنه باید تحمل کنی 

شوخی خوبه که راجب قیافه اندام قد اوضاع مالی خانوادت نباشه

ولی وقتی یکی راجب اینجور چیزا شوخی میکنه اصلا غیر عمد نیست چیزی هم نگی بیشتر ادامه میدن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت