2777
2789
عنوان

تاحالا شده دیگران با شوخی های دردناکشون آزارتون بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 37 پست
پارانوئید چیز دیگس نه شوخی منخ سالمم شوخی سرم نمیشه

اخه فکر میکردم شاید ادم حساسی هستم

خودم این چیزارو با دیگران از یه سنی به بعد رعایت کردم ولی نمیدونم والا چرا برام هی پیش میاد

اونور را نگاه کن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزار بربخوره وگرنه باید تحمل کنی شوخی خوبه که راجب قیافه اندام قد اوضاع مالی خانوادت نباشهولی وقتی ی ...

ببین من آدمیم که توی رابطه کسی باهام مشکلی نداره

کلا نرمالم و بقیه ازم بدشون نمیاد 

ولی تا بحث اعتقاداتم میشه چون پایبندم بهشون و آدم های ضد قانون رو قبول نمیکنم ، محکمم و جدی برخورد مسکنم در مقابلم می ایستن

اونور را نگاه کن.

بزار بربخوره وگرنه باید تحمل کنی شوخی خوبه که راجب قیافه اندام قد اوضاع مالی خانوادت نباشهولی وقتی ی ...

اره من یه بار یه نفر سر هیکلم جلوی بقیه خیلی مسخرم کرد حقیقتا هیچوقت حلالش نمیکنم الان هم روزگار خوبی نداره من فک میکنم بخاطر دل هایی که شکونده

ببین من آدمیم که توی رابطه کسی باهام مشکلی ندارهکلا نرمالم و بقیه ازم بدشون نمیاد ولی تا بحث اعتقادا ...

گوش کن عزیزم من حالا راجب همچی واضح نمیتونم صحبت کنم اما توی این دنیای به این بزرگی میلیون ها نفر شبیه اعتقادات تو دارن و میلیون ها نفر دیگه هم اعتقادات دیگه 

یکی گاو میپرسته یکی مسیحیه یکی مسلمون یکی هم به هیچی اعتقاد نداره این وسط گاهی آدمایی پیدا میشن که نسبت به اعتقادات تو حس تنفر دارن ممکنه  توهین کنن تو نمیتونی جلوی اینجور آدمارو بگیری میدونی چرا؟ تو نمیتونی بهش بگی اشتباه میکنه چون اگر میدونست که توهین نمیکرد

هرکسی با هر اعتقاداتی ممکنه توی زندگیش حتی اونی اونی که هیچ اعتقادی نداره بهش توهین کنن واسه اینجور آدما نمیشه کاری کرد نه توضیح نه قانع 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره من یه بار یه نفر سر هیکلم جلوی بقیه خیلی مسخرم کرد حقیقتا هیچوقت حلالش نمیکنم الان هم روزگار خوب ...

گوش من همیشه به همه میگم هرکسی بهتون بدی کرد جوابش رو همون لحظه بدین خدا هم میگه جواب آدم ظالم رو بده اگر در توانت نبود بزارش به عهده من ولی باید جواب بدی چرا چون این یک‌جور ضربه روحی بدی واست میشه که یک عمری همرات میمونه . 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

گوش کن عزیزم من حالا راجب همچی واضح نمیتونم صحبت کنم اما توی این دنیای به این بزرگی میلیون ها نفر شب ...

آره خب

من وقتی چنین چیزی رو میگم فکر میکنن خودشیفته ام ولی در درونم اصلا اونقدر خودم رو دوست ندارم و انسان ها بر اساس چیزی کهدتوی ظاهرم و حرف هایی که گاها از سر خستگی اینکه نمیدونم باید چی بگم یا اینکه تو موقعیتی خودم رو نمیشناسم و حرف میزنم و میبینن میگن که من فلانم بسیارم

اونور را نگاه کن.

آره خبمن وقتی چنین چیزی رو میگم فکر میکنن خودشیفته ام ولی در درونم اصلا اونقدر خودم رو دوست ندارم و ...

کلی فکر کردم که ببینم مشکلم چیه که از طرف دیگران طرد میشم

مشکلی نداشتم😂

خدایی توی اعتقادات بنیادینم هیچ مشکلی ندارم و این کاملا ثابت شدست 

اونور را نگاه کن.

آره خبمن وقتی چنین چیزی رو میگم فکر میکنن خودشیفته ام ولی در درونم اصلا اونقدر خودم رو دوست ندارم و ...

میفهمم چی میگی 

زندگی و آدماش اونقدر پیچیده نیستن چرا چون هر دقیقه و هر ثانیه لحظه ای رفتار میکنن یعنی خوب بودن خوبن بد بودن بدن و هرچیزی مطلقا هرچیزی اون لحظه ببین نسبت به همون حسشون میتونه خوب یا بد باشه دیگه وقتی پشت سر خدا هم حرف درمیارن ما که جای خود داریم. زیاد رفتار آدمارو سخت نگیر میدونم دیونه کنندس حتی غیر قابل تحمل 

ما تو مهمونی دوستانه بودیم نمی‌خواستم مشکلی پیش بیاد

میفهمم همیشه هم لازم نیست توهین کنی تا بتونی دلت رو از شکستن نجات بدی جواب های آروم و در ظاهر خوب هم هست که باطنش رو فقط همون آدمی که توهین کرده میفهمه هم هست

میفهمم چی میگی زندگی و آدماش اونقدر پیچیده نیستن چرا چون هر دقیقه و هر ثانیه لحظه ای رفتار میکنن یعن ...

درشته

من فقط به حرفی که پدر و مادرم که بهم نزدیکن راجع بهم میگن استناد میکنم یا کسایی که واقعا منو میشناسن

وگرنه اینکه بیام به دوستم بگم من کیم؟اونا میگن تو سردی فلانی

چرا؟چون مثلا شوخی کردن من باهاشون سردم و از همون رفتار جزئی من توی رابطم با اونها نتیجه کلی میگیرن

به نظرم روابط باید دو سویه باشن 

هم من رعایت هم اون رعایت!

اونور را نگاه کن.

درشتهمن فقط به حرفی که پدر و مادرم که بهم نزدیکن راجع بهم میگن استناد میکنم یا کسایی که واقعا منو می ...

ببشتر سعی کن با کسایی که به روحیات خودت نزدیکتره دوستی کنی . من الان میدونم مثلا دوستای مجازی مشکلی با شوخی های خیلی نزدیک ندارن همه شبیه همیم برعکس میدونم با دختر خاله ام یا مثلا خاله کوچیکم نمیتونم اینجوری صبحت کنم 

و نمیکنم