2777
2789
اره بابا مال دنیا ارزش نداره .چند روز پیش اتوبوس چپ کرده کلی سرباز با کلی ارزو فوت شدن ببین خودشون ن ...

الهی بمیرم واسه همه اون سربازها برای دل پدر مادراشون 😭😭

من گوشوارمو قرص دادم تا واسه عروسی بندازه گوشش گم کرد یه گوشواره دیگرم یه لنگشو یکی دیگه گم کرد هیچ ...

وا مگه میشه چی فرضت کردن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از نزدیک ندیدم عکسشون رو دیدم پسرشون معلول ذهنی و مادر پیری که چشماش کم نوره . ببینم که شماره ای دار ...

من نذر میکنم ی مبلغی اگه خدا بخواد از شما شماره حسابشون بگیرم بزنم حسابشون دیگه حرن نمیخوام بزنم

شاید باور نکنی اینقد کیف رو زیر و رو کردم تموم پاره پوره شد نیست که نیست خدا رو شکر طلای شما پیدا شد ...

من میگم نزدیک ۴ ماه کیف نو خودم پاره کردم جرات گفتن به مامانمم نداشتم خونشون رو یواشکی با خواهرم گشتیم منم احتمال افتادن دادم مهر بود یکشب قصد خرید کردم گفتم‌با وزن کم برام بسازن همسرم نفهمه همون شب به شخص پیام دادم کارم خیلی گیره کسی سراغ نداری نذر براش بگیره مادر و پسری معرفی کردن که دستشون خالی بود ومن فردا همون روز کشیده شدم سمت کمد دیواری انگار کسی من کشید گفت یکبار دیگه بگرد در صورتی که ۳ بار گشته بودم در عین ناباوری داخل پلاستیک پیدا شدن . از شما هم پیدا میشه 

من میگم نزدیک ۴ ماه کیف نو خودم پاره کردم جرات گفتن به مامانمم نداشتم خونشون رو یواشکی با خواهرم گشت ...

خدا رو شکر که پیدا شد ....شما مطمئن بودی تو خونه س ولی من بدبخت حتی تو تاکسی دیدم تو کیفمه...برگشتنی دیگه نبود....خدا کنه پیدا بشه منم کلی نذر و نیاز کردم 

😘😘😘 درکت میکنم عزیزم .ولی ی لحظه فکر کن واقعا بگو‌خدایا شکرت ببین خدا چجوری برات جبران میکنه .باز ...

چقد شما باشعوری حرفات هم یاد یکی از دوستان مادرم افتادم

وقتی من بچه بودم یادمه تو خیابون دستبند خیلی سنگینش رو گم کرد حالا کار ندارم‌که غصه خورد یا چی ولی از اون موقع پیشرفت مالیشون شروع شد الان ۲۵ ساله میگذره چند بار به مامانم گفته از همون موقع برکت اومد تو زندگی و کار شوهرم البته شوهرش مهندس بود ولی بعدش یه سمت خیلی بالا گرفت و ترکوند

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خدا رو شکر که پیدا شد ....شما مطمئن بودی تو خونه س ولی من بدبخت حتی تو تاکسی دیدم تو کیفمه...برگشتنی ...

نه منم مثل شما بودم هیچی نمیدونستم هر چی خواهرم می‌پرسید میگفتم داخل کیفم بوده ولی خونه رو هم میگشتم ولی شب آخر به خواهرم زنگ زدم که دیگه فردا بریم طلا لا وزن کم بسازن اونا داخل کیف بودا و افتاده ان شاالله از تو هم تو خونت افتاده