یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیانت در این حد نبود ولی بودن خیلیا که به خاطر کچلی و پیسی و گری و... مشکلات بهداشتی داشتن
چرا بود. کاباره بود اما چون فضای مجازی نبود کسی خبر نداشت. اره اون. مریضی ها بودن و شناخته شده بودن و هستن. اما این مریضی از وقتی واکسن اومد همه جا پخش شد
امروز داشتم فکر میکردم قدیم حمام عمومی بود و بهداشت کم بود. خیانت بود. اما چرا این مریضی نبود. واکسن ...
خب اونموقع بیماریهای دیگه ای بود بیماری اچ پی وی یک بیماری منتقله از طريق نزدیکی هست فکر نکنم در حمام عمومی که شما تشریف میبردید مردم تو حمام نزدیکی میکردند
خب اونموقع بیماریهای دیگه ای بود بیماری اچ پی وی یک بیماری منتقله از طريق نزدیکی هست فکر نکنم در حم ...
من سنم به حمام عمومی قد نمیده. اما خوب ازبزرگترها تعریف شنیدم. نیازی به اینقدر عصبانی شدن نبود. قرار نیست همه باب میل شما حرف بزنن. انشالله که انتقالش فقط و فقط از طریق رابطه باشه اینجوری خیال ماهم راحته.